Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinél hogy vogy volt koraterhe...

Kinél hogy vogy volt koraterhességnél?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a nemvárt napja, pozitívat teszteltem, és most nagyon aggódom mer sincs semmi tünetem. Max annyi, hogy kicsit fel vagyok puffadva, és néha szurkál a hasam. Amúgy semmi. A mellem egyáltalán nem feszül, és nem is fáj,puhák. Na nem mintha hiányoznának ezek a dolgok, csak így olyan bizonytalan minden. Már alig várom, hogy eljussak az orvshoz. Szóval lehet, hogy örülnöm kéne, hogy nincsenek rosszulléteim, de én megmondom őszintén inkább azt választanám. Tavaly volt egy missed abom a 8. héten, hasonlóan indult, azért is aggódom annyira. Akinek van, volt, hasonló tapasztalata írjon! Nagyon megnyugtatna.
2022. márc. 6. 02:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia. Én csütörtökre nem vártam. Szerdán (12.dpo) már halvány, de egyértelmű pozi tesztem volt😊 pénteken erősebb lett 😊 nekem a mellem feszül egy kicsit, de gyakran PMS is volt ez nálam. Talán néha hányingerem van, de 1 hónapja kezdtem adimet XR-t szedni, az is okozhatja.

A tünetek hiánya nem feltétlenül rossz jel, nekem az első gyermekemnél sem volt nagyon ennél több😊

De érhető a félelmed😕 nekem még nem volt vetélésem, mégis bennem van, hogy akármennyire örülök, sajnos benne van a pakliban 😕

2022. márc. 6. 02:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is szép erősek a tesztek, már a 9. dpon is pozitív volt. Csak megrémíszt ez a tünetmentesség😥
2022. márc. 6. 02:39
 3/10 anonim ***** válasza:

1. terhességemnél a mellem fájt kb 1 hétig, majd elmúlt. Végig tünetmentes voltam.

2. terhességnél még mellfájdalom sem jelentkezett, sőt a késői fogantatás miatt a "nem várt" napján+1-2 napra rá is negatív volt a teszt. Végig tünetmentes volt a terhesség szintén.

A tünetek jönnek, mennek. Olyat is hallottam, hogy ahogy az anyuka viselte a terhességet, úgy fogja a lánya is. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom, nálunk így volt.

Viszont tüneteket ne keress, ne generálja, mert hosszú a 9 hónap. A vérzés+görcs (nem amikor a szalagok nyúlnak) jelent(het) gondot. Biztosat uh tud mondani, a tünetek nem.

Jó babavárást!

2022. márc. 6. 04:11
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen korán nincsenek tünetek, minden csak PMS, legkorábban 2 hét múlva, ha egyáltalán lesznek. Van akinek a has növekedés, és a baba mozgása az egyetlen tünete szülésig.
2022. márc. 6. 04:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a tesztjeim sem erősödnek 3 napja :(
2022. márc. 6. 07:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én is túl vagyok egy vetélésen, most pedig babát várok újra, bizakodom és tényleg jószándékból mondom, hogy kicsit el kell engedned ezt a stresszt. Nagyon hosszú lesz így a terhesség, főleg az eleje. Semmi "tünetem" nem volt ilyen korán nekem sem és nem is kell, hogy legyen még ilyenkor. Számtalan ismerősnek/barátnőmnek nem volt semmiféle tünete később sem és rendben ment a terhességük. Próbálj nem ennyire rágörcsölni, mert ezzel ártasz most a legtöbbet. (Ha jól gondolom egyébként az a kérdés is hozzád tartozik, ahol a "nem erősödő teszteket" töltötted fel. Azokkal a tesztekkel sincsen semmi baj!)
2022. márc. 6. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyik babával sem volt semmi tünetem
2022. márc. 6. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ezzel a kétségbeeséssel és stresszel pont magatok ellen dolgozol. Dőlj hátra és bízz magatokban... Ezzel segítesz a legtöbbet. Más ráhatásod úgysincs.

Nekem tipikus pms tüneteim voltak. Talán picit máshogy fájt a hasam mint mielőtt megjönne, de ennyi. Semmi olyan, amiből biztosan tudhattam volna, hogy várandós vagyok. A 7. héttől kezdődött az egésznapos rosszullét, de a brutális mellfeszülés is bőven az első teszt után 1-1,5 héttel. Igazán erős tesztem 1,5 héttel a nemvárt után lett. Akkor kértem időpontot is a dokihoz.

2022. márc. 6. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenek a tesztjeim, Facelle 3 napja nem erősödik

2022. márc. 6. 10:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek teljesen magabiztos tesztek, de már a másik kérdésednél is írtam. Ha kételyeid vannak, csinálj egy digitális tesztet, aztán tedd kicsit félre ezt a mindennapos tesztelést és saját magad őrületbe kergetését. A stressz pont azt közvetíti a testednek, hogy ez most nem egy ideális helyzet a gyermekvállalásra, vagyis magatok ellen dolgozol. Nyugodj már meg egy kicsit.
2022. márc. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!