Az lehetséges hogy bár a 21. napi progeszteron szintem jó volt nem terhesen,terhesség alatt mégis nagyon lecsökken/nem növekszik megfelelően és emiatt vetélek?
2 korai spontán vetélésem volt. (6.hét, 8.hét 1 hetes lemaradással, megállt szívműködéssel)
Könnyen teherbe estem mindkétszer ám a szokásos tünetek teljesen elmaradtak mindkét alkalommal vagy csak pár napig tartó nagyon enyhe mellbimbó fájdalmam volt mely hirtelen egyik napról a másikra megszűnt. Ezután nemsokkal megindult a vérzés és nagyon rövid időn belül ultrahangos vizsgálattal igazolva teljesen kitisztultam.
Utalhat ez a kérdésben említett progeszteron hiányra? Van rá esély hogy csak ez a probléma és következő terhesség során progeszteron pótlással megmarad a baba? Az orvosom már előre fel is írta, nagyon bizakodó vagyok hogy ezzel orvosolva lesz a probléma. Természetesen kivizsgálásokba azért ettől függetlenül belekezdtünk.
Van valaki aki hasonló helyzetben volt és kizárólag a pótlással megmaradt a baba?
Mennyi lett az ertek, amit te jonak talalsz?
Olvastam nem olyan reg, hogy egyre inkabb elhagyjak a progi ertekre valo alapozast. Ennek elvileg az az oka, hogy minden terhessegnek, szervezetnek mas mennyiseg szukseges a megtartashoz. Van aki az also hatarerteken pofog, es semmi baja, van akinek a tokeletes erteket mutatjak ki, megis szuksege lesz potlasra. Esetleg ebben még remenykedhetsz, de sajnos ezer oka lehet, hogy miert nem tudja a szerevzeted megtartani a picit :(
Kitartast!
Tudom hogy rengeteg oka lehet ezekből amit tudunk ki is vizsgáltatunk.
De előfordulhat az ilyen fajta, terhesség alatt csökkenő progeszteron? Amúgy 49 volt az érték a terhesség nélküli 21.napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!