Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet sűrű vizelési inger a...

Lehet sűrű vizelési inger a terhesség korai jele?

Figyelt kérdés

Ma kell megjönnie a havimnak, de még nem jött meg. Tudom, hogy annyira korai lenne, hogy ilyenkor semmilyen előjelre nem lehet számítani, de pár napja nagyon gyakran kell pisilnem és akkor is nagyon kell, ha amúgy kevés jön ki. Voltam már felfázva, tudom milyen az és most nem ez a helyzet. Előfordulhat terhesség korai jeleként, hogy sűrűbben kell pisilni mennem?

(még egy apró részlet, hogy nagyon pontos a menstruációm már kb két éve és előtte egykét nappal mindig fáj a mellem, a derekam és ingerült vagyok, de most ezek is elmaradtak) lehet túlgondolom.

2022. márc. 2. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Majd szólj, hogy mi lett az eredmény ☺️
2022. márc. 2. 17:26
 12/16 A kérdező kommentje:
11 úgy lesz :)
2022. márc. 2. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Én már napokkal a nem megjövő menstruáció előtt sokat pisiltem. De nekem nem csak ez volt az egyedüli tünet hogy sikerült.
2022. márc. 2. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem megalapozott a válaszod 3-as. Azért kell kevesebbet pisilni a második trimeszterben mert ilyenkor felszáll a méh és több helye van a hólyagnak.

Az első és harmadik trimeszterben lent van a méh és kiszorítja a helyéről a hólyagot.

2022. márc. 2. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

De igen, megalapozott a válaszom. Az alábbi cikkekben is ezt támasztják alá. Az 1.trimeszterben nincs olyan súlya a méhnek, hogy ez váltsa ki a gyakori vizelési ingert. Mint írtam, hormonális oka van. Olvass utána, pl itt:

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 2. 22:09
 16/16 A kérdező kommentje:
11. Csináltam tesztet és nem vagyok terhes. Viszont 3. Napja késik ami nagyon szokatlan, lehetséges hogy mégis csak egy kis megfázás.
2022. márc. 4. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!