Lehet sűrű vizelési inger a terhesség korai jele?
Ma kell megjönnie a havimnak, de még nem jött meg. Tudom, hogy annyira korai lenne, hogy ilyenkor semmilyen előjelre nem lehet számítani, de pár napja nagyon gyakran kell pisilnem és akkor is nagyon kell, ha amúgy kevés jön ki. Voltam már felfázva, tudom milyen az és most nem ez a helyzet. Előfordulhat terhesség korai jeleként, hogy sűrűbben kell pisilni mennem?
(még egy apró részlet, hogy nagyon pontos a menstruációm már kb két éve és előtte egykét nappal mindig fáj a mellem, a derekam és ingerült vagyok, de most ezek is elmaradtak) lehet túlgondolom.
Nekem is nagyon sokat kellett pisilnem az elején. Persze nem volt fogható a végéhez amikor a lakás 50 méteres körzetét nem mertem elhagyni, ha nem volt wc :D
De ne tüneteket nézz, hanem vegyél egy tesztet! Ha van ami biztosan kimutatja, kár találgatni.
Igen lehet.
Csak az első terhességemnél volt,hogy korai terhesen 5 percenként jártam pisilni.
Hormonok játéka.
Köszönöm a válaszokat, azért nem csináltam még tesztet, mert azt akkor szeretném ha már késik a havim.
3-mas ne törődj a pontozgatással, nekem hasznos volt a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!