Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lettem de nem merem...

Terhes lettem de nem merem elmondani senkinek a családból Szerintetek hogy mondjam el? vajon a baratom mit szolna??? En tervezem megtartani, csaladi hatterunk megengedheti maganak. Nem arrol van szo, csak felek... 16/L

Figyelt kérdés

2022. márc. 1. 16:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
37%

17 éves vagyok, 2 hét múlva születik a kislányom.

Szörnyűnek tartom ahogyan megnyilvánul egy-két ember a kérdés alatt.

“Szülei nyakára szül”

Tudjátok egy szülő feladata segíteni a gyermekét a bajban amennyiben megteheti!

Egy 16 éves lány igenis lehet alkalmas az anyaságra.

Sok 30-35 körüli nő van, akiket sosem szabadna hagyni gyermeket szülni, mert semmi felelősség érzetük nincsen.

Ez nem kor kérdése.

Nálam más a helyzet olyan szempontból, hogy nekem előtte is volt munkahelyem, illetve a terhességemet is végig dolgoztam a tanulás mellett, így függetlenebb vagyok anyagilag a családomtól mint a kérdező. (Esti tagozaton folytattam a tanulmányaimat)

De engem is támogattak az édesanyámék, hiszen a nagyobb költségeket nem bírtam volna egyedül, emiatt pedig életem végéig hálás leszek, és remélem a későbbiekben viszonozni tudom amit tettek értem és az unokájukért!

Az abortusz szörnyű, mondhattok akármit. Egész életére egy trauma lenne.

Így viszont lesz egy gyermeke akiről gondoskodhat, és az élete értelme lesz.

A jövője nincs veszve, minden akarat kérdése! Lehet még belőle egy sikeres ember, jó állása, akármit elérhet ha tesz érte! Azt tanácsolom viszont az érettségit MINIMUM tedd le, és mikor már elég nagy a pici állj a saját lábadra!

Sok boldogságot kívánok nektek!

2022. márc. 1. 22:46
 52/68 anonim ***** válasza:
63%
Pár hét és ugy is észreveszik, bár van egy sejtésem a dologról...
2022. márc. 1. 23:23
 53/68 anonim ***** válasza:
80%
51-es Nyilván nem 17 éves terhes lány vagy! Ha meg igen, akkor pont annyi tapasztalatod van, mint a troll kérdezőnek, hiszen még nem szültél. Nagyon nem egy kiságyról, 2 csomag pelenkáról, meg pár ruháról szól az anyaság, amit most megvettek. 17 évesen meg remélem nem 2 abortusz után tudod, hogy az életre szóló trauma...
2022. márc. 1. 23:48
 54/68 anonim ***** válasza:
55%
kamu
2022. márc. 1. 23:50
 55/68 anonim ***** válasza:
82%

Bizony, 17 évesen már végigdolgozott egy életet, háza is van meg autója.

Ugyanezt csináltam 13 évesen, széttrollkodtam (akkor még más) felületeket, és ugyanezt hazudtam, hogy tinimami vagyok.

2022. márc. 1. 23:51
 56/68 anonim ***** válasza:
43%

#55:

Nem dolgoztam MÉG végig egy életet, nincs saját házam sem autóm:)

Viszont saját keresetem és állásom van.

2022. márc. 2. 00:17
 57/68 anonim ***** válasza:
45%

#53-as:

Pedig így van, és azt sem gondolnám hogy a kérdező “troll” lenne. Szívesen beszélek itt bárkivel akár a személyemet is vállalva:)

A szavaimat meg nem kell kiforgatni. Senki nem 2 csomag pelenkáról és kiságyról beszélt (egyébként hozzátenném egy újszülöttnek nem csak ezekre van szüksége hanem számtalan más dologra, de gondolom a többségnek itt nincs gyermeke, különben nem beszélnétek ekkora sületlenségeket.)

Tetszik ez az elsőre ítélkezés és feltételezés, de nekem nem volt abortuszom, (tudod én felelősséget vállaltam ahelyett, hogy össze-vissza kapartassam magamat fiatalon) viszont környezetemben sok nő átesett rajta és hallottam a tapasztalataikat.

2022. márc. 2. 00:27
 58/68 anonim ***** válasza:
27%
Érdekes, hogy ha már nem tetszik nektek egy válasz az egyből “KAMU”😆
2022. márc. 2. 00:29
 59/68 anonim ***** válasza:
83%
Tegnap egy ugyan ilyen sztori írt ki csak a gyerekvállalás kategóriában.
2022. márc. 2. 05:38
 60/68 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is troll, de nem változtat a véleményemen. Ha meg igaz, élőben is simán felvállalnám a véleményemet, hogy az én pénztárcámból húzza ki a pénzt a kölykével együtt az adóm által, amiből majd a csp-t kapja. Ettől viszont a belem fordul fel.
2022. márc. 2. 06:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!