Terhes lettem de nem merem elmondani senkinek a családból Szerintetek hogy mondjam el? vajon a baratom mit szolna??? En tervezem megtartani, csaladi hatterunk megengedheti maganak. Nem arrol van szo, csak felek... 16/L
Hogyne. Egy ilyen helyzetet 15 perc alatt átbeszéltetek, mindenki boldog, és mehetsz babázni! És már a Gyakorin is vagy trollkodni..
Nagyon kilóg a lóláb, máskor gondolkodj, ha hiteles akarsz maradni.
Hát a kisnagysága az én kontómra csak ne szüljön 16 évesen, és főleg ne az én lakásomba, mert nem akarok gyerekbömbölést hallgatni, nyugalmat akarok. Főleg hogy már -ha 16 éves- azt tervezgetem, hogy repül ki tőlem záros határidőn belül.
Két választása lenne:
-Elveteti;
-Beadja nevelőintézetbe.
De nálam nincs babázás.
"Az ő teste, az ő döntése!" Jah, egészen addig, amíg, a nő el akarja vetetni. Onnantól, hogy nem, attól kezdve bele szólhat bárki. Képmutató, hányadék bagázs. A fattyú az meg a te gyereked, 46-os.
Kérdező: gratulálok a döntésedhez!
Nekem csak azon akadt meg a szemem, hogy majd visszafizeti.
1 hete vettem autósülést a kocsiba 62ezerért. Amikor mondtam az eladónak a 60ezres keretet kb épp csak nem nevetett ki, majd közölte, hogy ennyiért csak egyet fog tudni mutatni a kínálatban lévő 100ból :’D És ez csak egy ülés.
Én abszolút nulla véleménynyilvánítással mondom, hogy két tini szülő a büdös életben nem fogja tudni visszafizetni a szülői “gyerektartást” vagy nevezzük bárminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!