Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan létezik, hogy HCG csak...

Olyan létezik, hogy HCG csak vérből legyen kimutatható, vizeletből nem?

Figyelt kérdés
Terhességre utaló tüneteim vannak, egy hét késés után fél napig tartó enyhe vérzésem volt, meg egy napig pecsételő barna. Tesztem negatív. Időpontot 1 hónapra kaptam, az orvos azt mondta, hogy nincs kizarva a terhesség, néhány nap múlva teszteljek újra, esetleg magánban elmehetek béta hcg re. Ha terhes vagyok, akkor 5. hétben kell lennem kB. Létezhet, hogy vérben ott legyen, de vizeletben valamiért nem? Elég érzékeny 10 ml/u - s tesztet csináltam.

2022. márc. 1. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Ilyenkor már a 25os tesztrol is leugrana a, két csík terhesseg eseten, nem hogy a 10es erzekenysegurol.
2022. márc. 1. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon ritka, hogy nem mutatja ki a teszt. Nekem egyik alkalommal volt csak ilyen. Akkor csak a 6. Héttől kezdte a 10-es érzékenységű kimutatni. Rá két hétre viszont elvetéltem.
2022. márc. 1. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
12. Az más, neked csak később mutatta ki. De van olyan, akinek a vizeletébe nem választódik ki a terhességi hormon. Soha.
2022. márc. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!