Olyan létezik, hogy HCG csak vérből legyen kimutatható, vizeletből nem?
Figyelt kérdés
Terhességre utaló tüneteim vannak, egy hét késés után fél napig tartó enyhe vérzésem volt, meg egy napig pecsételő barna. Tesztem negatív. Időpontot 1 hónapra kaptam, az orvos azt mondta, hogy nincs kizarva a terhesség, néhány nap múlva teszteljek újra, esetleg magánban elmehetek béta hcg re. Ha terhes vagyok, akkor 5. hétben kell lennem kB. Létezhet, hogy vérben ott legyen, de vizeletben valamiért nem? Elég érzékeny 10 ml/u - s tesztet csináltam.2022. márc. 1. 09:19
2/13 anonim válasza:
Létezik, de elég ritka.
Első terhességed volna?
Ez a fura vérzés egyébként nem terhességre utaló tünet...
3/13 A kérdező kommentje:
Ma reggel lett negatív. És első terhesség lenne igen.
2022. márc. 1. 10:25
4/13 anonim válasza:
Előtte nem is teszteltél? Nem akarlak elkeseríteni, de lehet elment, ha volt is. Én még 2 másfajta tesztet megcsinálnék, de ha negatív akkor azért nem reménykednék.
5/13 anonim válasza:
Ezt a vérezgetést érted terhességre utaló tünet alatt?
Mert 5. héten a késésen kívül nincs "tünet".
6/13 anonim válasza:
Ez rendkívül ritkán fordul elő, de nekem a vérzés gyanúsan nem terhessègi tünet.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a vérezgetést, a mellem is érzékeny, látszanak az erek, érzékeny a mellbimbóm, ezek nálam max. Premenstruációs tünetek szoktak lenni, illetve van, hogy a hasam is feszül picit. Meg volt még a vérzés előtt szurka érzésem is. Csináltam tesztet a kimaradás napján is, illetve a kimaradás 5.napján, meg ma reggel,mar a vérezgetés után. Az első kettő 25ös a mai 10es érzékenységű volt. Az utolsó előttin mintha lett volna fantom csík. De alig látható, szerintem csak a színező anyag folyt meg benne. Ezért kérdeztem, hogy érdemes e a vérből is megnézetni, vagy hagyjam.
2022. márc. 1. 10:45
8/13 anonim válasza:
"Nem csak a vérezgetést, a mellem is érzékeny, látszanak az erek, érzékeny a mellbimbóm, ezek nálam max. Premenstruációs tünetek szoktak lenni, illetve van, hogy a hasam is feszül picit. Meg volt még a vérzés előtt szurka érzésem is."
Igen, ezek Pms tünetek. Nem terhességi tünetek. Ezek + a késés, + a pozitív teszt volnának a terhességi tünetek...
Persze, csinálhatsz vértesztet. De én inkább valami hormonális gubancra tippelnék...
9/13 anonim válasza:
Ezek alapján hagyd szerintem. A tüneteid mind beillenek PMSnek is és 1-2 hét csúszás előfordul, de ha megnyugtat és nem sajnálod rá a pénzt persze lehet.. Csak hiú reményt ne kelts addig magadban. Rosszabb lesz csalódni.
10/13 anonim válasza:
Ha piros vér volt, akármilyen kicsi, akkor kb biztos, hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!