Magan nogyogyasz tud adni beutalot TB alapu hormonvizsgalatra?
11es miért törvény tiltja hogy orvosok nem gyakorizhatnak? Akkor én is törlöm a regisztrációm, köszönöm hogy szóltál:-D
Amúgy meg hiába pattogsz én is voltam már, és valóban lehet ingyenesen kérni.
Az orvosom magánrendel. Ugyan azt a beutalot adja ki, amit az sztk orvosok is írnak.
Eddig még egyszer sem kellett semmilyen vizsgálatért pluszban fizetnem.
Hormon vizsgálaton voltam 3 és 21 napi, trombozispanelen, hycosy- n Plusz kismedencei MR vizsgálaton.
15 vagyok, szintén csak az AMH-ert fizettem.
Azt kihagytam hogy volt 3 pontos vc és inzulinvizsgalat is
Ha a magánorvosnak van szerződése a TB-vel, akkor kérhet, ha nincs, akkor nem. De sokan trükköznek, és a kórházi beküldőkódjukkal kérik, ami természetesen szabálytalan. Vagy megpróbálják kiíratni a háziorvossal, aki viszont nem kérheti ezeket a vizsgálatokat.
Viszont nem értem, ha valaki hajlandó pénzt áldozni a magán orvosra, az miért nem hajlandó a labort is kifizetni???
Egy laboros.
Azt sem értem, miért képzelik sokan, hogy a GYK-n csak iskolázatlan kommentelők vannak, magasan képzett válaszolók nem lehetségesek? (Pl. orvosok...)
Aki ezt képzeli, minek kérdez egyáltalán? Hogy hülyék válaszoljanak rá???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!