Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magan nogyogyasz tud adni...

Magan nogyogyasz tud adni beutalot TB alapu hormonvizsgalatra?

Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
5 jól átb@sztak voltam egy párszor, sime sztk ban írta ki a dokim, tök ingyen volt csak az AMH fizetős
2022. febr. 27. 21:22
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Akkor nem hidd el, kit érdekel? Attól még bizony egy rakás helyen megcsinálják TB-re, egy rakat helyen meg nem.
2022. febr. 27. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
A jánosba megcsinálják az tuti ha ottani doki kéri
2022. febr. 27. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

11es miért törvény tiltja hogy orvosok nem gyakorizhatnak? Akkor én is törlöm a regisztrációm, köszönöm hogy szóltál:-D

Amúgy meg hiába pattogsz én is voltam már, és valóban lehet ingyenesen kérni.

2022. febr. 28. 06:05
 15/17 anonim ***** válasza:
40%

Az orvosom magánrendel. Ugyan azt a beutalot adja ki, amit az sztk orvosok is írnak.

Eddig még egyszer sem kellett semmilyen vizsgálatért pluszban fizetnem.

Hormon vizsgálaton voltam 3 és 21 napi, trombozispanelen, hycosy- n Plusz kismedencei MR vizsgálaton.

2022. febr. 28. 07:00
 16/17 anonim ***** válasza:

15 vagyok, szintén csak az AMH-ert fizettem.

Azt kihagytam hogy volt 3 pontos vc és inzulinvizsgalat is

2022. febr. 28. 07:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a magánorvosnak van szerződése a TB-vel, akkor kérhet, ha nincs, akkor nem. De sokan trükköznek, és a kórházi beküldőkódjukkal kérik, ami természetesen szabálytalan. Vagy megpróbálják kiíratni a háziorvossal, aki viszont nem kérheti ezeket a vizsgálatokat.

Viszont nem értem, ha valaki hajlandó pénzt áldozni a magán orvosra, az miért nem hajlandó a labort is kifizetni???

Egy laboros.

Azt sem értem, miért képzelik sokan, hogy a GYK-n csak iskolázatlan kommentelők vannak, magasan képzett válaszolók nem lehetségesek? (Pl. orvosok...)

Aki ezt képzeli, minek kérdez egyáltalán? Hogy hülyék válaszoljanak rá???

2022. márc. 16. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!