Mikor kell éreznem tüneteket?
Sikeres beágyazódást követően mikor kell éreznem tüneteket és konkrétan miket? Sok helyen olvastam apró szurkáló fájdalomról például :)
Ha történik beágyazódás, és később is együtt vagyunk a párommal az jelenthet gondot? (pco-m van)
Úgy a 6.-7. héttől.
Előtte ugyanazt érzed kb. mint menstruáció előtt.
Az első tüneted az lesz, hogy nem jön meg, amikorra vártad, a teszten pedig 2 csík van..
Sose kell.
Van, aki minden kellemetlenség nélkül átvészeli az egész terhességet.
Más a 6. héttől végig sz@rul van.
Ahány nő, annyiféle terhesség.
Ez a szurkálósdi meg butaság, ha nagyon figyeled magad, ilyesmit kb. napi szinten produkál az ember, csak nem tulajdonít neki jelentőséget.
Nekem menstruàciòs fàjdalomhoz hasonlò volt/van kb 3hete. Gyakran puffadok. (Elvileg 6hetes vagyok)
De én is ùgy hallottam hogy ez mindenkinél màs.
Ha lesz tüneted, az 6-7 hetesen kezdődik, akkor annyi már a hcg szinted, hogy megérezd.
De abszolút nem törvényszerű, nekem pl 4 gyerekem van 4 terhességből és az összes tünetem annyi, hogy a 3 naggyal megnőtt a libidóm, a kicsivel meg annyi sem. 😊
Nekem az első terhességnél enyhe görcs volt, már a pozitív teszt előtt éreztem, azt hittem, hogy "holnap megjön". De amikor már a második ilyen nap volt, elkezdtem tesztelni, 1-2 nap múlva pozitív lett. Ez az enyhe görcsölgetés kitartott a 13. hétig, emellett pedig 6 hetesen kezdődtek az émelygős tünetek. Illetve még az első pozitív tesztnél éjjel nagyon furcsa derékfájdalmam volt.
Most megint terhes vagyok, semmi tünetem nem volt, most, 6 hetesen kezdek émelyegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!