Ha vasárnapra nem várom, akkor már kéne "tüneteket" éreznem?
Én csak a nemvárt napján ébredtem hányingerrel, előtte nem volt tünetem:))Tesóm 8 hétig tünetmentes volt, a mensi hiányt leszámítva.
Még lehet baba nyugi.Szorítok!
Ez mindenkinél másképp van.Van akinél már a beágyazódástól jelentkeznek a tünetek.és van olyan akinek egyáltalán nincs(mint ahogy azt írta az 1. válaszoló)
Az első tünet általában a mensi elmaradása szokott lenni,és aztán jön a többi.
De ez tényleg egyénenként változó!
Nemsokára vasárnap! KITARTÁS!!!! :D
Írd meg hogy mi lett! drukkolok!
Nekem nem volt semmi tünetem, az első hányás is kb.1-1,5 héttel a nemvárt elmaradása után jött. Kicsit aluszékonyabb voltam, mikor megkellett volna jönni, azokban a napokban esténként már nyitva sem tudtam tartani a szemem!
Ja, és krémes folyásom volt a nemvárt előtt 1-2 nappal, pedig addig mindig vizes volt!
24 hetes kismama
Szia Zsu vagyok. Én is vasárnapra nem várom. Tüneteim nekem sincsenek csak a melleim fájnak napról napra jobban és iszonyatosan fáradt vagyok két napja. De ez lehet mensi is. Ilyen a görbém:
Majd irj hogy veled mi van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!