Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van ennyire brutál sok...

Miért van ennyire brutál sok terhességi és menstruációs kérdés???????

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 14:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%

1. mert ez az oldal erről szól, hogy kérdésekre válaszolnak

2. azért ide írnak, és nem a google-n keresgetnek, mert személyes tapasztalatokra kíváncsiak

2022. febr. 22. 15:13
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Az még a kisebb probléma.

De azzal a rengeteg fusztrált, megkeseredett válaszolóval (mint például ennél a kérdésnél a röhögős szmájlis) lehetne kezdeni valamit. Mert azok tudnak mindent, csak hasznos választ írni nem.

Ja és nem, nem én írom ki az abszurd terhes kérdéseket, rég túl vagyok már a gyerekvállaláson.

2022. febr. 22. 15:15
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem azért írnak sokan ide, mert személyes tapasztalatokat várnak, hanem mert lövésük sincs, hogy működik a testük.

Pl aki aktus után 2 nappal már émelyeg, meg a szomszéd szobában a pasija kiverte és fél, hogy terhes lesz, az nem kétségbeesés és tapasztalatcsere, szimplán tudatlanság. Jó, lehet nagyon várja a babát, vagy épp nem,de ezen a gugli segítene.

És ha utána olvasnának pl a megtermékenyírésnek, nem kellene hülyeségeket kérdezni, mert tudná, hogy bármi fáj, bármi húzódik, sokmindentől lehet, de a terhességtől nem. Hiába írom le, hogy nekem is fájt a derekam, szex után 20 perccel neki biztos nem azért fáj, mert sikerült...

2022. febr. 22. 15:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem jobban érdekelne mi tortenhetett a mostani gumi gyartokkal hogy tomegesen szakadnak ki az óvszerek 😂😂😂😂
2022. febr. 22. 15:25
 15/26 anonim ***** válasza:
29%
Azért 13as az ilyen abszurd kérdések jóval ritkábbak mint azok amik a túl aggódásból..stb-ből adódnak.. és ilyen kérdések nem csak a terhességgel kapcsolatban vannak, hanem a babákkal, kamaszokkal mindennel. Ezeket nem tudod kiszűrni, de azért fenn akadni sem kellene rajtuk. Mindig lesznek ilyenek és annyira azért nem gyakoriak.
2022. febr. 22. 15:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

8: "Nyilván ezek a nők rettentően vágynak gyerekre"

Jelentős részük olyan kérdés, hogy pont attól félnek, hogy teherbe estek.

2022. febr. 22. 15:29
 17/26 anonim ***** válasza:
46%
Na azok az abszurd kategória valóban de szerintem abból azért nincs "brutál sok".
2022. febr. 22. 15:31
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

Mert elfelejtenek/ nem tudnak(?) gondolkodni.

Kedvenc :

“Mikor tesztelhetek?”

Erre mit írjon az ember? Ha akarsz minden nap 1-szer, amúgy a dobozon is fajta van.

Meg:

Mennyi gyedet kapok?

Milyen juttatàsok járnak?

És kiderül, hogy mèg diplomás is az ember lànya.. észt nem adtak hozzá, vagy igen csak lusta (?)

Amúgy a gondosz válaszadókat jobban utàlom.

2006 óta vagyok tag..

Az utóbbi 2 év brutàl..

Új szavak:

Véranya/ ősanya

Momzilla

Behurcisodott

Szoptatásnàci

Sorolhatnám

Miért kell ennyire degradálónak lenni?

Nah mindegy.

“Régen minden jobb volt”

2022. febr. 22. 15:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek egyik fele védekezni képtelen,de gyereket azt nem akar,a másik fele meg nem tud teherbe esni,hiába szeretne.

Sajnos mindig rossz embernél kopogtat a baba és mindig az meddő

vagy nehezen teherbe ejthető aki családra vágyik.

A kettő közt meg van aki egy jó gyrost ha teljes egészében be tud falni szökőévente egyszer már rohan pánikolva,hogy 'LEHETEK-E TERHES? NEM MENT BELÉM CSAK KICSIT'..

Többé kevésbé hiába van sok kérdés nagyon ostoba kérdésekbe botlani szinte csak.Pl a pre menstruációs tünetek szinte mindegyike ugyan az mint a terhességé.

-megduzzadhat mell

-fájhat alhas

-puffadhatsz

-ingerültebb vagy a hormonok miatt

Meg még pár ilyen apróság.El se marad a menstruáció,de találjuk ki neki,hogy vajon terhes-e ezekből + abból,hogy bele ugyan nem élveztek,de nem is védekezett meg hasonlók..

2022. febr. 22. 16:29
 20/26 anonim ***** válasza:
58%

A fő kérdés az, mitől van ennyi menstruációs és terhességi kérdés.

Erre irtam a 13as választ. Azert ezek közül 80% vagy hülyeség vagy a tízezeregyedik.

2022. febr. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!