Méhen kívüli terhesség után mennyi idő múlva lett menstruációtok, majd problémamentes terhességetek?
Most jöttem ki a kórházból, szerda délután kerültem be, a magzat rossz helyen pihent le, ez a 7 hetes UH-n derült ki... Szerencsére nem kellett műteni, a hcg-m szerint szépen lassan elkezdett felszívódni. Aminek keserédesen örülök is meg nem is.
Első próbálkozásunk volt, a fogantatástól kezdve barnáztam, vérezgettem, szóval valahol mélyen felkészűltem hasonló kimenetelre.
Jövő héten megyek kontrollra, addig szeretnék beszélgetni, vagy csak olvasgatni egy két történetet.
Szia igaz nálam csak missed ab volt műtéttel de nem kellett várakozni kövi mensi után már lehet próbálkozni!!!
Dr kelemen csaba vetélés utáni írását ajánlom!
Először is sajnálom, hogy ez történt veletek! De ha már rossz helyen tapadt meg, akkor ezerszer jobb, ha felszívódik magától, mint ha műteni kellene.
Nekem volt egy missed ab-om még 2019-ben, utána valóban 3 ciklusnyi várakozási időt javasoltak, de ugye az egy műtét volt.
Tavaly nyáron volt egy kémia terhességem, az szépen kiürült magától, ezért ott nem volt ajánlott türelmi időszak, hiszen a vérzéssel lezárult. Aztán vártam a következő menstruációt, nem jött meg a várt napon, gondoltam belefér, hogy késik kicsit. 4 nappal később se semmi, akkor teszteltem egyértelmű pozitívat. Olvastam valahol, hogy elméletileg ilyenkor könnyebb a teherbeesés, hiszen a szervezeted készült rá és még nem telt el sok idő a veszteség és a következő terhesség között. Nem tudom ebben mennyi a valóság, én azóta már 28 hetes várandós vagyok, teljesen egészséges a baba :)
Az hogy mennyit érdemes/illik/szükséges várni, az pedig orvosonként eltér.
Mielőbbi pozitív tesztet és jó helyen beágyazódó kicsit kívánok nektek!
Nekem a doki a 7 hetesen hazaküldött, mert nem lát semmit. Görcsöltem, barnaztam, fájt oldalt.
8hetesen visszamentem, nem javult. Ugyan azt a dokit fogtam ki, megint egy felületes uh, nincs semmi, minek jöttem...
9hetesen kerültem kórházba, olyan fajdalommal, az elmondhatatlan.
A petevezetőben fejlődött, addig fért el, így kidurrant.
1 petefeszekkel próbálkoztunk tovább.
1 év múlva estem teherbe. Szülésnél pedig a méhem kellett kivenni :(
Így nekünk 1 gyereket szánt a sors.
Oh, nagyon sajnálom akik hasonló helyzetben voltak, de akiknél mar baba, legalább ott az öröm az ürömben.
Én is örülök, hogy ha már így történt, akkor a természet és a testem tette a dolgát.
A jó kívánságból meg kiveszem a részem, remélem nem lesz több ilyen. Nagyon rémisztő volt, hogy bár erre az eshetőségre is fel voltam készülve, de mégis hideg zuhanyként ért.
Munka után elmentem az sztk-ba uh-ra, onnan azonnal beutalóval küldteka kórházba és ott, ott is fogtak. De szerencsére jó kezekben voltam.
A hcg-m 49 valamennyi volt ma reggel. Tegnap reggel 108 valamennyi, pontosan 1 hete 230 valamennyi, előtte 3 nappal meg 106 körüli.
Nekem 2019-ben volt egy méhenkívüli terhességem. Műteni kellett, 3 hónap varakozast ajánlották nekünk is. Több mint két év múlva sikerült újra teherbe esni, áprilisra várjuk a babánkat.
Az orvos mit mondott mennyit kell várni?
Gratulálok a babához :)
Amikor kiengedtek nem nagyon mondtak semmit, rákérdeztem, de biztos tájékoztatást majd pénteken tudnak adni. Akkor megint néznek hcg-t, és lesz UH.
Illetve annyit mondtak, hogy az első menstruáció után keressem fel a nőgyógyászomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!