Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

3 napja késik a menstruációm,pedig nem szokott, közben átlátszó nyálkás folyásom van. A mellem fáj,de csak ha megnyomogatom, de amúgy egyáltalán nem éreztem azt az érzést, mintha meg akarna jönni. Esténként nagyon hamar elálmosodok, pedig én mindig éjjeli bagoly voltam.

Hirtelen rámjön olyan érzés, hogy hú de megennék egy bizonyos ételt, aztán egy másikat, vagy kompóthoz mustárt ennék,vagy befalnám az egész hűtőt, aztán amikor már eszek azt érzem, hogy mégsem kell ennyi étel. Mintha aztán nem lenne étvágyam, néha furán "mozog" a hasam ott lent, meg olyan furcsa érzés is van benne.

Már több mint 2 hete, hogy védekezés nélkül voltam együtt a párommal, de megszakításos volt.. szerintetek lehetek terhes?

2022. febr. 16. 16:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Teszt?
2022. febr. 16. 17:01
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, de nem a tünetek miatt, nagyon koraiak lennének. Tesztelj.
2022. febr. 16. 17:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem védekezel, akkor hogy a viharba ne lehetnél terhes?
2022. febr. 16. 17:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz, de a tüneteid nem attól vannak még az tuti.
2022. febr. 16. 17:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Félek tesztet csinálni, mert nem szeretnék még babát ...szóval egyenlőre csak agyalok,halogatom,hátha megjön..meg gondoltam megkérdezem, hogy mennyi esély lehet rá
2022. febr. 16. 17:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

"Félek tesztet csinálni, mert nem szeretnék még babát"

És védekezni is félsz?

2022. febr. 16. 17:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
amikor bevisznek szulni akkor is felni fogsz? menekulhetsz a valosag elol, de egyszer utol fog erni es akkor mar keso lesz abortuszon gondolkodni
2022. febr. 16. 17:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jársz ha tesztelsz mert ha pozi hamarabb tudod intézni az abortuszt!az is idő mire végig járod.
2022. febr. 16. 17:23
 9/20 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell bunkónak lenni úgy, hogy nem ismeritek a másikat. Persze értem, sokan felelőtlenek aztán fogják a fejüket, de nálam ez egyszer fordult elő és nem sok ideig. Tudom a "baj" hamar megvan, de igazából akkora nagy probléma nem lenne, ha pozitív lenne a teszt, korban benne vagyunk..csak személy szerint még nem terveztem/szeretnék. Szóval ha úgy alakulna, hogy pozitív nem biztos, hogy elvetetném, egyszerűen csak félek még megtudni, úgy vagyok vele, hogy pár napot várok, hátha megjön. Köszönöm a segítséget egyébként!
2022. febr. 16. 17:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagyunk "bunkók" mert hanem nem tanulsz belőle.

Mert szerinted egyszer esik meg, de valójában fel fogsz lelkesedni.

2022. febr. 16. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!