Mit gondoltok mennyi esély van arra hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő január 15.én volt egy misseb ab műtétem ugyanis nem volt szívhang.Ugyebár 4 hétig nem szabadott volna szeretkezni.De én és a párom nagyon nagyon szeretnénk kisbabát.Tudom hogy a testnek időt kelett volna hagynom a gyógyulásra és a lelkemnek is de én úgy éreztem hogy igenis kész vagyok erre a feladatra.Nem szeretnék okoskodást hallani abszolút!Viszont még a műtét óta nem volt menzeszem.Nem rég volt aktus ami során ugye nem volt védekezés.Mennyi lehet az esély arra hogy most teherbe eshettem.Nyilván hülyeség ezt megkérdezni de ha tesztelnék az nem mutatna még semmit gondolom én.Mivel par napos lehetne a csöpség.Annyira bízom benne.Viszont nagyon félek hogy ujra megfog történi az hogy nincs szívhang.Fogalmam sincs hogy ez a műtét mennyire fogja befolyásolni a fogamzást.
Műtét után szex, hát gratulálok. Örülj ha nem kapsz valami fertőzést, vérzést, sebet. Nem hogy gyereket.
2022. febr. 19. 18:26
3/5 anonim válasza:
Minden azon múlik, hogy mikor lett a műtét utáni első peteérésed. Ha "alkalmas" időben, akár teherbe is eshettél. Március 4.-én és még pár nappal később tesztelj. A méh nyálkahártyája rendbejöhetett már a küret óta, a magzat egészségét nem veszélyezteti. Jobb lett volna a nőgyógyászodat megkérdezni, mi nem vagyunk azok, csak a józan paraszti eszünkre hallgatunk. A szívhang hiánya pedig letális fejlődési rendellenesség volt, ami szerencsétlen véletlen, nem kell okot keresni rá. A megtermékenyítések jelentős százaléka éppen ilyen, a zigóta életképtelen, a spontán abortusz nem különbözik egy erősebb menstruálástól. A nő nem is tudhatja, mi történt. Legközelebb minden rendben lesz.
2022. febr. 19. 18:44
4/5 anonim válasza:
Szia
Ugyan ebben a cipőben vagyok.viszont én elkezdtem figyelni az ovut tesztel és hőmérővel.így most tudom mikor volt ovu.
Én kb 2 hónapig nem voltam együtt a párommal a műtét előtt mert véreztem folyamatosan. Műtét után kb 2 hét elteltével kibontottunk 1 üveg pálinkát és történt ami történt😆 ha a szervezetem felkészült már akkor megmarad ha nem akkor nem . Nem tudsz változtatni!
Egyébként nekem kb 6 hónap telt el az első missed után amikor újra terhes lettem de az sem maradt meg!
2022. febr. 20. 07:30
5/5 Anndi válasza:
Sajnálom, hogy ennyi támadás ér itt. Egy -két hozzászólás a buta, nem a kérdésed!
Egy bármilyen okból abortusszal végződő befejezés után kb. 6 hét múlva várható, hogy először megjön, tehát a műtét után kb. 4 hét múlva van először peteérés.
Teszt ehhez, illetve az együttléthez számított 10-14 nap múlva lehet időszerű. Jó egészséget és sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!