Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet reális esély rá, hogy...

Lehet reális esély rá, hogy teherbe estem? (Részletek lent.)

Figyelt kérdés

Január 30-án voltam együtt a barátommal. Menstruációm utoljára december 31-én jött meg, viszont tudni kell, hogy szabályos ciklusom sosem volt (nőgyógyásznál jártam, de nem vette túl komolyan a problémát, le akarta tudni fogamzásgátló felírásával, de azt ellenjavallott lenne szednem egyéb okokból). Az eddigi "rekordom" két menzesz között eltelt időt illetően 48 nap volt, leszámítva azt az időszakot még évekkel ezelőtt, amikor kvázi éheztettem magam (akkor teljesen leállt a menstruációm 3 hónapra).

Lényeg a lényeg, nem védekeztünk, azaz felállt neki, és én beleültem percek erejéig, de mikor leszálltam róla, még nem volt orgazmus közelében; végül máshogy fejeztük be. Mielőtt kielégített volna kézzel, kezet mostunk mindketten (szappannal), tehát gyakorlatilag lehetetlen, hogy onnan került volna belém sperma.

Produkáltam az elmúlt hetekben olyan tüneteket, mint depresszív hangulati fázis és néhány általam korábban kedvelt étel/ital elutasítása, bár nem mellékes, hogy egyrészt mostanában sok stressz ért az egyetem miatt, másrészt eleve bipoláris zavarral vagyok diagnosztizálva, tehát önmagában nem biztos, hogy ez akkora szó lenne nálam.

Most, február 16-án csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett, de azóta sem érzem, hogy készülőben lenne menstruációm, és ez aggaszt. Jövőhéten csinálom a következőt, ha addig sem jön semmi, de kíváncsi vagyok, hogy ki szerint mire kellene számítanom. Tudom, hogy nem egyszerű a szituáció.

2022. febr. 19. 05:34
A kérdező szavazást indított:
Valószínűtlen a terhesség.
Esélyes a terhesség.
38 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
93%
Negatív teszttel a tesztek megbízhatóságát tekintve onnan indulsz, hogy eleve 1:100 a terhesség esélye. Beléd sem élvezett a barátod, 1:1000-nél is kisebb az esélyed a terhességre. Szóval a helyedben előbb aggódnék az ukrán helyzet miatt, mint ezen.
2022. febr. 19. 05:54
 2/39 A kérdező kommentje:
😀😀
2022. febr. 19. 06:11
 3/39 anonim ***** válasza:
23%
Igen. Terhes vagy.
2022. febr. 19. 06:15
 4/39 anonim ***** válasza:
73%
Nem hinném, hogy terhes vagy.
2022. febr. 19. 07:36
 5/39 anonim ***** válasza:
74%

"Mielőtt kielégített volna kézzel, kezet mostunk mindketten (szappannal), tehát gyakorlatilag lehetetlen, hogy onnan került volna belém sperma."

Azért ez milyen vágykeltő lehet már, hogy lepattansz a lovaglásból, és közlöd, hogy "Béluska, akkor most irány a fürdő, tartunk egy 5 perces szappanos kézmosást, szigorúan követve a WHO erre vonatkozó ajánlásait." 🤣 Na így aztán tuti nem élvez el egyikőtök sem, terhes meg pláne nem leszel.

Nem volna jobb ez a butaság helyett mondjuk óvszert használni? Mondjuk egész más a szex, ha nem kell tízpercenként kirohanni, hogy bemosakodjon az ember a következő pózhoz...

2022. febr. 19. 09:32
 6/39 NTBS ***** válasza:
73%
Szerintem nem vagy terhes. Nagyon kevés nő esik teherbe, úgy, hogy nem élvezet a párja el benne.
2022. febr. 19. 12:26
 7/39 A kérdező kommentje:

Szeretnéd, hogy részletezzem, hogy hogy történt, vagy megelégszel azzal, ha azt mondom, hogy nem így?

2022. febr. 19. 13:25
 8/39 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat.
2022. febr. 19. 13:25
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
7. Mondjuk ezzel már kíváncsivá tettél engem is. Igen, kérjük, részletezd.
2022. febr. 19. 13:29
 10/39 anonim ***** válasza:
52%

"le akarta tudni fogamzásgátló felírásával, de azt ellenjavallott lenne szednem egyéb okokból"

És az óvszerre milyen ellenjavallatod van?

2022. febr. 19. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!