Hétfőn 23.500-as Hcg szint, ma 4 nappal később 22.200-ra csökkent. Előfordulhat ilyen, vagy biztos a fejlődés leállás? Múlthéten (6 hetesen) 2,5mm embrió korai szívműködéssel. Holnap lesz kontroll ultrahang.
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 18:47
31/46 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a múlt heti uh volt rossz. Ha most 5 mm az embrió, akkor múlt héten 2,5 mm volt, kizárt, hogy ilyen picinél szivhangot sejtett a doktor. Ha 7 mm-től kellene már szívhangot hallani, akkor még az sem feltétlen jelent bajt, hogy most még nem volt szívhang. Szerintem még van remény.
32/46 anonim válasza:
Nem 7 mm-től kell látni, hanem ha minimum 7 mm-es az embryo es nincs szivhang, az az elhalt terhesseget bizonyit. Csomoszor lehet latni sokkal kisebb terhessegnel is.
33/46 anonim válasza:
Szia esetleg a peteérést nem figyelted??? Mert ha azt tudod akkor nagyon egyszerűen kitalálható h merre halad a dolog.
Én elmennék a hcg vérvételre. Ha ürül azt jó tudni. Én örültem volna ha lett volna! Nekem rosszabb volt a műtét után rohangálni vérvételre mert a szövettenban gyanakodtak a mola terhességre.
34/46 anonim válasza:
Utolsó:
1. A mola terhesség már a meglévő 2 hcg szint alapján sem merül fel.
2. Minek?? NINCS értelme. A csökkenő HCG alapján NEM lehet elhalt terhességet diagnosztizálni. Mégis mit csináél majd az orvos? Ha csökken, akkor beírja úgy műászeres befejezésre, hogy nem csinál UH-t, vagy mi a tök?
Ha meg van UH, hiszen azzal kell megállapítani a terhesség életlépességét, akkor mi a töknek a vérvétel???
35/46 anonim válasza:
Amúgy neked nem mindegy h elmegy vagy nem?? Én elmennék!nem halnék bele agy tűszúrásba és lehet hamarabb van eredmény. Ki tudja h mikor van ideje a dokinak UHzni.
36/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsaitokat, hasznosak nagyon. Vérvételre mindenképp elmegyek hétfőn ahogy a doki kérte. Nem az életképességet akarja nézni, hanem hogy tovább csökken e. Nyilván ha nem csökken tovább, vagy ha stagnál, akkor új ultrahang lesz. Azt mondta a doki hogy hétfőn mielőbb tudni szeretné a vérvétel eredményét. Múlt pénteken volt 13mm petezsák és 2,5mm embrió, vetületében korai szívhang sejthető. Tegnapi -pont egy héttel későbbi- ultrahangon 20mm szabályos petezsák és 5mm embrió, szívműködés nem látható. De közben a héten 23000 Hcg szint lecsökkent 22000-re. Emiatt hozta összefüggésbe a doki, hogy most nem látott szívhangot. Azt mondta nem nagy 4-5 nap alatt ez a csökkenés, lehet mérési hiba is, de hogy nem látott most szívhangot, az viszont aggasztja és attól tart összefüggésben van a Hcg csökkenéssel. Ezért kért hétfőn új Hcg-t, hogy tovább csökken e, mert akkor az bizonyosan nem mérési hiba lesz. 😞
2022. febr. 19. 15:26
37/46 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs sajnos, hogy mikor volt peteérésem, ez volt az első ciklus hogy nem figyeltem ovulációs teszttel, mivel most kaptam meg a 3.oltást, így az oltás miatt nem terveztük hogy most jöjjön a baba. Erre pont most fogant meg 3 év sikertelen próbálkozás után. Doki szerint biztos kései peteérésem volt, mert mensi szerint pont ma léptem a 9.hétbe, de doki kb két héttel fiatalabbnak saccolja. Egyébként általában nem középidőben volt a peteérésem, inkább a 18-19-20.cikkusnap volt a jellemző.
2022. febr. 19. 15:30
39/46 Picsusz válasza:
Kedves kérdező!
Voltàl vèrvètelen?Mi volt?
40/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos tovább csökkent a Hcg, nincs remény. Már csak abban reménykedem, hogy spontán elmegy és nem kell műszeres befejezés. 😞
2022. febr. 22. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!