Hétfőn 23.500-as Hcg szint, ma 4 nappal később 22.200-ra csökkent. Előfordulhat ilyen, vagy biztos a fejlődés leállás? Múlthéten (6 hetesen) 2,5mm embrió korai szívműködéssel. Holnap lesz kontroll ultrahang.
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 18:47
21/46 anonim válasza:
de milyen az a korai szivhang? komolyan kerdezem
vagy van szivhang, vagy nincs , nem? 🤔
22/46 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy korai szívhang. Olyan van, hogy szívhang sejthető, mikor annyira pici az embrio, hogy nem lehet teljesen kivenni a pulzálást, de amennyire látszik, úgy tűnik van. Ha volt, és már nincs, akkor nyilván vissza nem fog jönni. De azok alapján, amiket írtál, ez a doki elég érdekes szakember, ha hcg szintből akarja terhességi kort meg a terhesség életképességét megállapítani, szóval ki tudja, mennyire hihető az uh lelete…..
23/46 A kérdező kommentje:
Egész pontosan az van az uh leletemre írva, hogy az embrió vetületében korai szívhang sejthető. Aztán a tegnapin már az áll, hogy szabályos petezsák és embrió amik kétszer akkorák mint az előző uh-n, de az embrió vetületében szívhang nem figyelhető meg. Azért akar hétfőn még egy Hcg-t, hogy mérési hiba volt e a kis csökkenés, vagy tovább csökken és vetélés lesz.
2022. febr. 19. 08:52
24/46 anonim válasza:
Latom nem erted, mirol beszelek. Ha most nincs szivhang, akkor kontroll uh kell, nem hcg meregetes, mert az utobbinak semmi ertelme nincs.
25/46 A kérdező kommentje:
De én értem. De az orvos szerint gyanús a Hcg csökkenés. Első körben azt ellenőrzi hétfőn. Ha tovább csökken akkor már úgysincs remény. Te is azt írtad, hogy ha volt pulzálás egy héttel ezelőtt és most nem volt, akkor nyilvánvalóan már nem fog visszajönni. Ezt én is így gondolom.
2022. febr. 19. 09:59
26/46 anonim válasza:
Nem az a gyanus, hogy csokken a hcg, hanem hogy volt szivhang, most meg nincs. Az orvos tovabbra is szakmailag teljesen fogalmatlan, ugyanis a hcg szint meres a terhesseg eletkepessegenek megallapitasara alkalmatlan. Tok feleslegesen szurkaltat harmadjara is, hiszen uh-n mondjuk egy het elteltevel teljesen egyertelmu, hogy fejlodik vagy sem…..
Komolyan nem ertem, hogy hol talaljatok ezeket a szerencsetlen dokikat es miert ilyenekhez jartok….
27/46 A kérdező kommentje:
Akkor te mit tennél? Feladnád? Menjek másik dokihoz ultrahangra?
2022. febr. 19. 10:10
28/46 A kérdező kommentje:
Van értelme így, hogy múlthéten sejthető volt, tegnap meg már nem?
2022. febr. 19. 10:11
29/46 anonim válasza:
Én pl már írtam hogy menj masik dokihoz.
Szerintem azt se tudja miket beszél. Biztos nem mennék el a vérvételre se. Minek?!
Én nem lennék megelégedve egy ilyen dokival.
30/46 anonim válasza:
Hat vervetelre nem mennek el, mert felesleges. A masodik Uh-hoz kepest egy het mulva elmennek egy masik orvoshoz Uh-ra. Ha nincs szivhang akkor se, akkor sajnos vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!