Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyi idő után csak szimulálna...

Ennyi idő után csak szimulálna a testem vagy lehet rá esély?

Figyelt kérdés

Holnap lesz két hete hogy a párommal együtt voltunk. Nem védekeztünk, egy ideje amúgy is megszakítással, de most még az sem volt.

Nem tervezünk még babát, nincs kimondva hogy babát szeretne ő is, én is. Viszont miután együtt voltunk, rá 3-4 napra borzasztóan fájt a bal petefészkem, tegnap pedig már középtájt is picit az alhas tájékán, mint amikor szorulása van az embernek vagy nem is tudom, szurkált, nyilalt de mégsem olyan. Lehet csak peteérés volt az a pár nap miután együtt voltunk, vagy pre-menstruációs fájdalom. Alapból sokat járok wc-re, de most az utóbbi hétben még inkább, melleim nem fájnak, nem érzékenyek, viszont a cigi füst az borzasztóan irritál, soha nem irritált korábban. Sűrűn voltam felpuffadva az elmúlt 1 hétben viszont, sokat fájt a fejem, szédelegtem csöppet. Nem csináltam még terhességi tesztet,mert 20.-án kellene megjönnie, azt még úgy voltam vele megvárom hogy megjön-e vagy sem. Lehetséges csak szimulál a szervezetem? Nem biztos hogy ilyen korán még ilyen tünetek előfordulhatnának.

Most úgy érzem magam mint egy tapasztalatlan valaki ahogy ezeket leírtam.

Mindketten 26 évesek vagyunk, 8 éve vagyunk együtt.

2022. febr. 16. 16:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%

10 ez nekem szól?

Van gyerek, a párom nővérének két lánya meg egy fia, párom dajkálta, pelenkázta őket, meg vigyázott rájuk sokszor még tini korába.

Ért hozzájuk.

2022. febr. 16. 16:48
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
A kérdezőnek szólt nyilván.
2022. febr. 16. 16:53
 13/27 A kérdező kommentje:

Tudom mivel jár egy gyerek. Nekem ugyan nincs, de van egy öcsém, Anyumnak mindig segítettem még anno szinte mindenben míg öcsém csecsemő volt (ebből a szempontból van tapasztalatom, ne mivel még nincs gyerekem, másik oldalról nincs).

Viszont, szerintem senki sem születik szülőnek, így tapasztalatról nem tudok beszélni. Viszont van nekem is, és páromnak is segítőkész tanácsadója, azaz mindkettőnk Édesanyja. Beszéltünk arról hogy az első időszakok fárasztóak lesznek, hogy hasfájós lehet a baba és éjszakánként felkel, és a költségekről is. Házunk van, nem albérlet, kocsink van, pénzünk van, stabil munkahelyünk van. Ha esetleg kihagytam valamit várom a válaszokat, mások tapasztalatait. :)

2022. febr. 16. 17:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Miért vagy ilyen hülye? Nem akartok gyereket de az esélyt megadjátok neki? Soha nem értettem hogy ha nem kell gyerek miért nem védekeznek?

Annyira gyerek eszetek van hogy az már fáj

Buta csitri 🙉🙉

2022. febr. 16. 21:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy egy kérdést tettem fel, és a magyar közösség ismét megmutatta milyen frankón tud megnyilvánulni. Mert az embernek a hátterét nem tudjátok/mit beszéltünk eddig erről a témáról itthon, de már szidjátok is az eszemet, valamint olyan üzeneteket kapok mintha egy buta tinédzser lennék. Ismeretlenül. Gratulálok.
2022. febr. 16. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:

A próbálkozós hónapokban nálam is borult minden. Meg tüneteim is voltak az első hónapokban amikor úgy éreztem, baba van. Aztán amikor tényleg baba volt akkor meg nem éreztem semmi különöset, a tesztet is később csináltam, mondván úgyis csak késik 😃

Ha elfogadsz egy tanácsot, beszéljétek róla a pároddal. Hogy most akkor jöhet a baba, vagy mi a helyzet? Jobb tisztán látni. És akkor kételyek sem lesznek benned.

Sok sikert kívánok 🥰

2022. febr. 17. 15:26
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a válasz adókl nagy részét. Úgy kezelitek a kérdezőt mint egy tapasztalatlan hülye gyereket, holott csak feltett egy kérdést, és meg is írta hogy nem lenne baj ha jönne a gyerek. Mi is így voltunka pá

rommal annó, beszéltünk róla hogy nem lenne baj ha jönne, mert már felvoltunk rá készülve és a háttér is megvolt, de nem ültünk le egy kanapéra és zajlott le egy olyan párbeszéd hogy "drágám, gyereket szeretnék, te is szeretnél?" - " igen, menjünk szobára" vagy esetleg vázolja már fel nekem valaki mégis mi volt akérdező kérdésébe olyan, hogy lekelljen hülyézni. Valamint leírta hogy 8 éve vannak együtt, tehát nem egy éjszakás kalandját írta le, mert egyesek itt úgy reagálnak, fogadok a többsége férfi. Vagy pedig olyan ember aki elcseszte az életét lásd: "nem tudod mivel jár egy gyerek" - Tehát akkor most írhatnánk annak aki ezt írta, hogy minek szültél gyereket ha teher számodra, a Kérdező kérdéséből nem az jön le hogy idegeskedne hogy most terhes-e vagy sem. Azt sem írta le hogy fél hogy a párja mit szólna hozzá, hanem hogy már beszéltek róla hogyha lenne is, az nem lenne váratlan.

A válaszom számodra, lehetsz terhes, de még várnék vele ahogy írtad is hogy megjön-e, ha nem, akkor csinálj 1-2 tesztet.

Sok sikert kívánok a továbbiakban.

2022. febr. 17. 15:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok férfi és gyerekem sincs, de én nem is hülyéztem a kérdezőt, csak tanácsoltam, hogy beszélgessenek.

Hetente kb. 30 gyerekkel beszélek, akik egész délután a telefont, vagy a gépet nyomják. Az anyjuk idegbeteg otthon egy kissebb testvérrel, az apjuk meg menekül otthonról ilyen-olyan indokkal.

Ezek teljesen átlagos iskolák átlagos gyerekei.

Nos, én ezért javasoltam a célzottabb beszélgetést, mert a gyerekeket sajnálom. A szülőkkel is szoktam beszélgetni, 1 se mondta még, hogy bármiben is hibás lenne, csak az iskola, a másik szülő, a másik gyerek, meg a saját gyerek az.

Tisztelet a ritka kivételnek.

2022. febr. 17. 15:58
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó, én konkrétan ezekre a válaszokra értettem:

"Off: Azért ezt nem ártana átbeszélnetek, mert nagyon fogsz sírni, ha egyedül hagy terhesen."

"Annál ide több kell, hogy "vegulis jöhet, elfér"."

"Miért vagy ilyen hülye? Nem akartok gyereket de az esélyt megadjátok neki? Soha nem értettem hogy ha nem kell gyerek miért nem védekeznek?

Annyira gyerek eszetek van hogy az már fáj

Buta csitri 🙉🙉"

Konkrétan ezekre értettem. De főleg az utolsóra.

Az utolsó konkrétan úgy írta le a válaszát mintha a kérdező egy 16 éves tapasztalatlan hülye gyerek lenne, aki nem vett be eseményutánit de 1 hét múlva megkérdezte volna hogy lehet-e terhes ha... :D

2022. febr. 17. 16:18
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Még annyit a hozzászólásomhoz, utolsó vagyok, hogy ezért emelem ki ezt:

"Nem akartok gyereket de az esélyt megadjátok neki? Soha nem értettem hogy ha nem kell gyerek miért nem védekeznek?"

"Holnap lesz két hete hogy a párommal együtt voltunk. Nem védekeztünk, egy ideje amúgy is megszakítással, de most még az sem volt. Házunk van, nem albérlet, kocsink van, pénzünk van, stabil munkahelyünk van."

Szóval nem biztos annyira hülye akérdező mint ahogy te itt szépen megfogalmaztad, mivel ők beszéltek erről, átgondolták a körülöttük lévő dolgokat, nem a nagyvilágba akarnak egy gyereket csinálni ha esetleg van hely elférne. :D

Érdekes néha valóban a magyar közösség megnyilvánulása ezen az oldalon. :)

2022. febr. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!