Valakinek tapasztalat?
December elsején volt meg utoljára, de az egyáltalán nem mérvadó akkor nem eshettem teherbe.. elvileg egy vitamin nyújtotta meg a menstruációm..
kb 2 hete volt ovulációm akkor történhetett . Vasárnap iszonyat erőset teszteltem, több teszttel is.
Ma elmentem dokihoz mi van ha alapon, de ő teljesen elvette a kedvem, méhen kívüli terhességre gyanakszik…. Az ultrahangon semmit nem látott mèg a méh sincs megnagyobbodva.. tesztet is csináltatott velem, mert egyszerűen nem hitte el, hogy otthon pozitív lett.

Nem is ertem. Nekem is egyből kijött a ket csík egy másodpercet se kellett várnom es 10 hetes terhes vagyok, persze méhen belül.
Az orvosod sincs toppon ugy erzem.

“Csak azért rohantam mert nem tudtam, hogy vérzés nélkül lehet e valós terhesség.”
Na jó ezt meg végképp nem ertem. Ha terhes vagy nem jön meg jobb esetben. De te ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal?

Én ertem te okos, te nem erted a dolgokat az a baj.
Szerinted ha nem jött meg es van pozitív teazted akkor mi vagy? Menj el talan egy masik orvoshoz is.

A lényeg, hogy korán mentél. Ha valóban két hete volt ovud, akkor rárérsz 2-3 hét múlva dokihoz menni.
Az tényleg butaság, hogy arra gondolsz nem menstruáltál, hogy lehetnél terhes... mert ugyebár nem mensi kell a babához, hanem ovu...és a mensit mindig ovu előzi meg. December óta most, ennyivel később lett ovud ennyi az egész. Pont elkaptátok.
Menj el két vérvételre, 3 nap különbséggel, ha majdnem duplázódik a hcg, akkor élő terhesség. Ez alkalmanként 3ezer forint magánba és aznap este megvan az eredmény, ehhez doki sem kell, téged is megnyugtat. 2-3 hét múlva meg mehetsz uh-ra.
Ha kb mensi idején vagy, márpedig ha, két hete volt ovud, akkor most lenne esedékes a mensi, így nem csoda, hogy nem látott a doki semmit, ilyenkor még odabent minden olyan mintha mensi előtt lennél .Olyan 5-6 napos késésnél már lehetnek utaló jelek, pl felritkulás.
Szóval a dokid hülye vagy rosszul fogalmaztál neki.
Alapból megszokták kérdezni mikor volt utoljára mensi és mikor tesztelt először pozit. Bár lehet a mensidet vette alapul, de, a méhen kívüli látszódott volna, ha utsó mensi szerint estél volna teherbe... A pozi teszted meg csak két napos, az alapján, meg minden épeszű doki 2-3 hét múlvára hívna be.
Szóval döntsd el te, hogy hol siklott félre az infó.
Menj vérvételre, és keress 3 hét múlvára egy másik dokit.
A lehető legjobbakat kívánom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!