Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek tapasztalat?

Valakinek tapasztalat?

Figyelt kérdés

December elsején volt meg utoljára, de az egyáltalán nem mérvadó akkor nem eshettem teherbe.. elvileg egy vitamin nyújtotta meg a menstruációm..

kb 2 hete volt ovulációm akkor történhetett . Vasárnap iszonyat erőset teszteltem, több teszttel is.

Ma elmentem dokihoz mi van ha alapon, de ő teljesen elvette a kedvem, méhen kívüli terhességre gyanakszik…. Az ultrahangon semmit nem látott mèg a méh sincs megnagyobbodva.. tesztet is csináltatott velem, mert egyszerűen nem hitte el, hogy otthon pozitív lett.

2022. febr. 15. 18:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A kérdés pedig...? Az orvos nyilván ért hozzá, nem?
2022. febr. 15. 18:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Az a teszt is pozitív lett?
2022. febr. 15. 18:32
 3/19 A kérdező kommentje:
2 hetes terhesség Nsm látszódhat, vagy ? Ez a kérdés
2022. febr. 15. 18:40
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha kb 2 hete lehetett ovulációd, és vasárnap teszteltél pozitívat, akkor teljesen felesleges volt még ma menned orvoshoz. Nem csoda hogy semmit nem látott, 4 hetes terhességnél semelyik orvos se látna. Nem viccből mondják, hogy a pozitív teszt után leghamarabb 2 héttel később érdemes menni, sőt inkább 3.

Szerintem még ne keseredj el annyira!

2022. febr. 15. 18:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Azonnal pozitív lett igen.. erre mondta a doki hogy méhen kívüli lehet
2022. febr. 15. 19:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, de több mint 2 hónapja volt a menstruaciom utoljára, ezért mentem mert aggódtam.
2022. febr. 15. 19:02
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha decemberben fogant volna, akkor már majdnem 11 hetes lennél. Még ha akkor méhen kívüli is lett volna, 5-6 hét körül olyan fájdalmaid lettek volna, hogy nem hogy csak most derülne ki, de már rég meg is műtöttek volna.

Ha azóta nem volt egyáltalán menstruációd, akkor simán lehet annyira korai a terhesség, hogy még! nem látszódik.

Nem kaptál új időpontot a dokitól? 2 hét múlva érdemes lenne visszamenni.

2022. febr. 15. 19:09
 8/19 A kérdező kommentje:
2 hete fogant, Ez biztos !!! január 26.-an voltam nogyogyasznal akkor 1 mm volt a nyálkahártya így nem jött meg és csak a menstruációt vártam .. erre par napja fájtak a ciciem és így teszteltem pozitívat !
2022. febr. 15. 19:19
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha biztos a fogantatás ideje, akkor nem értem mi a kérdés. És ha te is tudod, hogy 3-4 hetes terhességről van szó, akkor emiatt igazán kár volt orvoshoz menni, ugyanis ismétlem, ilyenkor nem látszik még semmi.

Lehet-e méhen kívüli? Lehet, de az se látszódna még. Lehet-e intrauterin terhesség? Természetes lehet.

Pillanatnyilag még bármi történhet.

Én a helyedben nem stresszelnék, van több pozitív teszted is, tehát van hcg hormon a szervezetedben, tehát van terhesség. 2-3 hét múlva menj vissza az orvoshoz, ha nincs addig panaszod. Ha vérzésed lenne, akkor érdemes hamarabb.

2022. febr. 15. 19:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Csak azért rohantam mert nem tudtam, hogy vérzés nélkül lehet e valós terhesség. Egyébként péntekre hívott vissza vervételre.
2022. febr. 15. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!