Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Naptár szerint február 3-àn volt ovu azóta fàj a derekam.

Hátfájás fejfájás is van.

Nagyon sokat aludnék.

Este hányingerem volt.

Néha görcsölök.

BeBeszélem magamnak vagy lehetek terhes?

Mikor teszteljek?

Mensimnek 17-én kellene megjönni.

Volt petefészek cisztàm. Lehet hogy az lesz megint?

Köszönöm a válaszokat.

2022. febr. 9. 07:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
60%

10. Jaj Édes, remélem kapaszkodtál akkor is, amikor a petesejt meg a spermium találkozott, mert nem lehetett semmi átélni azt a lökéshullámot. Igazad is van, amit te a kocsiban átéltél, az a nyilalló érzés aztán valóban semmi más nem lehetett. Ilyet nem terhes nők soha életükben nem tapasztalnak... És természetesen mondjuk az epédet, vesédet vagy más belső szerveidet sem érzed soha, ez egyértelműen, csak és kizárólag a nagybetűs BEÁGYAZÓDÁS lehetett, mert ugye egy ekkora csoda, mint te, megérzi a kicsi csodájának a beágyazódását. Való igaz, irigylem ezt a "testtudatosságot"... Vagyis inkább azt, hogy ilyen qrvasok időtök van azon agyalni, hogy "na ez most biztos a beágyazódás"...

Cuncimókus, azt hittem, a termékenységkutatás terén készített doktori disszertációdat linkeled be, vagy legalább valami tanulmányodat egy nemzetközi orvosi szaklapból. Erre jössz egy babycenter.com-mal 😂 Hűb+... ezzel aztán letaglóztál, mert ez ANGOLUL van. De persze ez neked nagy szám, mert biztos azt is érezted anno, mikor angol órán a tudás beágyazódott az agysejtjeidbe 😂😂😂

2022. febr. 9. 12:26
 12/44 anonim ***** válasza:
16%

#11 Millió orvosi cikk, tanulmány van erről, csupán egy cikket linkeltem belőlük. Csak rá kellene keresned. Bárki számára elérhető az interneten. Ennyire nehéz? Vagy mindig észérvek nélkül vagdalózol? 😉 Nem nekem kell hinni. Én nem a saját álláspontomat osztom, hanem a szakemberekét - ami fekete fehéren le van írva, ha tetszik, ha nem neked, el kell fogadnod. 🤭 Szóval nem ellenem beszélsz, hanem az orvostudomány ellen... 🤦🏻‍♀️ De már írtam, többet nem fogod, olvasgasd.

Ah de tudom, Oxford, Cambridge stb elmehet a csudába, ahogy a sok milliárd is, amit az egészségügybe öltek/ölnek a mai napig a fejlesztők, kutatók világszerte. Hisz már itt vagy nekünk te, Takács Julcsa, akik világméretű, világmegváltó változást hoz az egész egészségügyi rendszerre, mitsem tudva egy fikarcnyit sem az egészről. Interneten keresztül diagnoztizálsz csak, vagy esetleg kézrátétellel is foglalkozol? Nagyon sajnálom, hogy ennyire tanulatlan vagy. De ez te döntésed volt. Tehetnél ellene, de nem teszel. Hajtod a saját butaságodat, kinevetettve magad és még le sem esik közben, hogy mennyire közönség helyzetbe hozod magad ezzel.

Kívánom, hogy hamar összejöjjön nektek az a baba, gondolom emiatt vagy ennyire sértett, keserű és ilyen elvakultan önfejű, tényeket semmibe vevő, mert nem sikerül. Minden jót kívánok neked! Nem akarok tovább sérült emberekkel vitatkozni olyan dolgokról, aminek nincs semmi értelme. Az egész világ van egy bizonyított állásponton (orvosilag, tudományosan, még cáfolat sem létezik) erre te EGYEDÜL a nagy világon ellene, a jó büdös semmire alapozva. Mennyire szomorú ez? Nagyon. További szép napot!

2022. febr. 9. 15:50
 13/44 anonim ***** válasza:
26%

Hagyjad, ezek nem fogják megérteni soha.

Én is éreztem a beágyazódást.🤷🏽‍♀️

De ez a cuncimókusozás meg édesemezés annyira gáz, ezzel akarod szemléltetni hogy te felsőbbrendű vagy itt bárkinél? Mert szólok hogy nem.😂

Húzzák már el innen aztán hirdesse a hülyeséged máshol. Azért mert te soha nem éreztél ilyet attól még létező dolog. Te kis cuncimókusbaba.

2022. febr. 9. 16:13
 14/44 anonim ***** válasza:
39%

"Húzzák már el innen aztán hirdesse a hülyeséged máshol."😂😂😂

Legközelebb előbb írd be a mondandódat google fordítóba, és fordíttasd le vele magyarra. 😉

2022. febr. 9. 16:21
 15/44 anonim ***** válasza:
65%
Kiscsillag, nekem pl van gyerekem köszi a kívánságot, de ettől függetlenül tény hogy a beágyazódást nem lehet érezni, azt csak a magatok fajta proli liba találta ki
2022. febr. 9. 16:39
 16/44 anonim ***** válasza:
17%

Jaj istenem elírtam, hú de nagy baj. Most aztán jól beszóltál.

A prolik inkább ti vagytok ahogy megnyilvánultok.

2022. febr. 9. 17:58
 17/44 anonim ***** válasza:
70%
"Millió orvosi cikk, tanulmány van erről, csupán egy cikket linkeltem belőlük." 😂 Nem, te nem azok közül idéztél, csak egy vacak angol nyelvű babás oldalról. És nem, nincs millió "orvosi cikk" (sic!) arról, hogy a beágyazódás érezhető. Ezzel még a falusi állatorvos is körberöhögne.
2022. febr. 9. 18:11
 18/44 anonim ***** válasza:
36%

Sok primitív bunko akik nem tudják hogy működik a testuk,olvassatok már!Persze ha tudtok És fogjátok már fel azzal a híg agyatokkal hogy nem mindenki egyforma.A peteérést sem lehet érezni igaz.🤦🤦🤦🤦Istenem,ennyi ostoba egy rakáson.

[link]

2022. febr. 9. 18:11
 19/44 anonim ***** válasza:
63%

18. Mea culpa, mea maxima culpa!

Megkövetlek!

Ha a CSALÁDINET.HU megírta, akkor az csakis úgy lehet. Elvégre a szakemberek is onnan töltik le a diplomájukat pdf-ben.

Leborulok a szakirodalmi tájékozottságod előtt.

2022. febr. 9. 18:17
 20/44 anonim ***** válasza:
63%
19: hagyd rájuk, olvassák csak a családi netet meg a nők lapját. Vicc.
2022. febr. 9. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!