Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Naptár szerint február 3-àn volt ovu azóta fàj a derekam.

Hátfájás fejfájás is van.

Nagyon sokat aludnék.

Este hányingerem volt.

Néha görcsölök.

BeBeszélem magamnak vagy lehetek terhes?

Mikor teszteljek?

Mensimnek 17-én kellene megjönni.

Volt petefészek cisztàm. Lehet hogy az lesz megint?

Köszönöm a válaszokat.

2022. febr. 9. 07:52
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
26%
Én 15 re nem várom és ugyanezeket érzem.Nem biztos hogy terhesség,majd kiderül.Hétfőig vagy keddig várj a teszteléssel.Én vasárnap tesztelek.
2022. febr. 9. 07:56
 2/44 anonim ***** válasza:
95%

17-én tesztelj. Addig meg teljesen felesleges találgatni.

Abban biztos lehetsz, hogy amiket "érzel" így 8 nappal a következő menstruáció időpontja előtt, azok biztos nem a terhességgel összeköthető tünetek.

2022. febr. 9. 08:12
 3/44 anonim ***** válasza:
83%
Melegfront van. Értsétek meg végre, ilyen tünetek nincsenek magas HCG szint nélkül. HCG meg majd lesz, esetleg egy hét múlva, akkor sem annyi, ami tüneteket okozna.
2022. febr. 9. 08:13
 4/44 anonim ***** válasza:
13%
Az lehet hogy hcg nincs,de akik érzékenyek,simán meg érzik a beágyazódást!
2022. febr. 9. 08:27
 5/44 anonim ***** válasza:
84%

4. Na most jól megnevettettél. 🤣 Az ilyen érzékenyeket sajnálom, mert biztos fájdalmas érezni napról napra, hogy mondjuk nő a hajuk, meg halnak el és születnek új bőrsejtjeik. Vaaagy ez az "érzékenység" csak meghatározott sejtek mozgására vonatkozik, és a többi esetben ki tudják kapcsolni?! Egyszer már felvilágosíthatna bennünket egy ilyen biológiai fenomén.

Mondjuk a többség a szomszéd megyét nem tudná berajzolni a vaktérképen, azt meg végképp nem tudná megmutatni pontosan, hogy hol van a mellkasában a szíve, de aztán itt a gyakorin azt is tudják, hogy mikor lökődött ki a bal petefészkükből a tüsző 🤣🤣🤣 Szűz Máriám, gyere le...

2022. febr. 9. 08:33
 6/44 anonim ***** válasza:
23%

#4 Ebben igazad van. Én mindháromszor éreztem a beágyazódást. Hol nagyon erős volt, hol "csak" erős késszúrás szerű érzés, fájdalom ahogy tetszik (1-2 napig tartott), illetve úgy éreztem, hogy felfáztam. Természetesen túl lehet élni, egyáltalán nem vészes. 😄 Viszont elsőre nem tudtam, hogy mi van, az első próbálkozós hónapban voltunk, épp vakáción és mint írtam biztosra vettem, hogy felfáztam. Szaladtam a patikában venni valamit, ha jól rémlik tőzeg áfonya kapszulát vagy ilyesmi. Nem voltunk otthon, így hirtelen nem tudtam mit csináljak. És igen, a baba volt az. Sajnos ő elment. Másodjára is ugyanígy volt, ott már tudtam, hogy nincs semmiféle felfázásom. Mellesleg ő is elment. Na és hál' Istennek harmadszorra is előjött ez a szurkálás a 10-11. Dpo napokon, így a 11.en már teszteltem és pozitív is lett. Nem bírtam kivárni, még két nap volt a menstruációig.

De mint írtam csak ennyit éreztem, késszúrás szerű fájdalom+ felfázás érzés, amit a kérdező írt, azokat nem. A későbbiekben persze a sárgatest hormon termelődésével már azok a tünetek is beindultak, amiket fentebb írtak (hányinger, fáradság stb), de csak az 5. hét után, akkor enyhén, aztán már erősödött.

2022. febr. 9. 09:43
 7/44 anonim ***** válasza:
89%
Inkább bebeszéled magadnak. Ilyenkor még nem lehet ilyen tüneteket érezni. Ha esetleg teherbe estél akkor még csak mostanában ágyazódik be a tünetek meg a menstruáció elmaradása előtt jönnek.
2022. febr. 9. 10:12
 8/44 anonim ***** válasza:
31%
Koraiak lennének ezek a tünetek még ahhoz, hogy a terhesség okozza, hisz ahhoz eleve már létre kellett volna jönnie és pár hetesnek kellene lennie az embriónak, hogy ilyen a terhességi tüneteid legyenek. A beágyazódás szokták érezni, de az meg más tüneteket produkál, fentebb írták is mik azok. Viszont a beágyazódást nem mindenki érzi, sok embernél tünetmentes. Pár okos el sem hiszi, hogy létezik, pedig csak rá kellene keresni az interneten, nagyon sok irodalom van róla. Dehát könnyebb a homokba dugni az embereknek a fejüket, mint a tudományra, tényekre alapozva tanulni, elfogadni dolgokat. Én éreztem, mondjuk nehéz lett volna nem érezni, a kocsiban alig tudtam nyugodtan megülni, olyanokat nyíllalt az oldalamba. De csak pár napig tartott. Se azóta, se előtte ilyen nyilalásokat nem éreztem. Kibírtam volna nélkülük, de hát ez van, nem mi döntünk ezekről a dolgokról.
2022. febr. 9. 11:03
 9/44 anonim ***** válasza:
0%
8. Elfekről és tündékről is "nagyon sok irodalom van".
2022. febr. 9. 11:23
 10/44 anonim ***** válasza:
31%

#9 Édes, drága... 🤦🏻‍♀️

Kérlek, tanulj. Addig ne írogass ebben a témakörben senkinek. Fáj, hogy neked nincs, nem volt, vagy mi a bajod? Ez nem döntés kérdése. Ez nem kiváltság Vagy van, vagy nincs, ennyi. Nem mi döntünk erről. Mesélj még, hogy mi mindent tudsz jobban, mint a tudósok, orvosok, szakemberek a világ mindegyik országában! Légyszi, ne hozd magad még ennél is kínosabb helyzetbe. Az egész egészségüggyel szembe akarsz menni? Egyedül a világ ellen szindróma?

[link]

2022. febr. 9. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!