Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha érzékeny a...

Lehetek terhes ha érzékeny a mellbimbóm?

Figyelt kérdés
Nincs rosszullétem, nem feszül a mellem, csak a mellbimbóm fáj pár napja aktivan. Kb. 1 hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom, nem védekeztünk, a partnerem elég gyorsan elélvezett, bár be elvileg nem jutott belöle. Pár nappal az együttlét után megjött a havibajom, normál hosszban és teljességgel.
2022. febr. 7. 08:27
 1/7 anonim válasza:
0%
Nem valószínű. Páromnak is ez volt kb 2 hétig,de megjött ugyanúgy. Te covid-oltott vagy? Neki azóta vannak ilyen kis bakik,és rendszertelenebb a ciklusa is.
2022. febr. 7. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Felvettem mindhármat, utolsót december elején. De ugyanugy rendszeresen jön, nem késik, nem marad tovább. Elsö kettö Moderna volt harmadik Pfizer.
2022. febr. 7. 09:07
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem feltétlenül,nekem a mensi előtti napokban szoktak fájni a bimbóim rendszeresen,de amikor megjön elmúlik.Nálad is valószínűleg ez lehet,tesztelj ha biztosra akarsz menni.
2022. febr. 7. 09:16
 4/7 anonim válasza:
0%
Engem is az érdekelne, hogy mekkora a melled. Ugyan ennek semmi köze a kérdéshez sem a válaszhoz, de érdekelne 😂
2022. febr. 7. 09:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Kis hamis gyere el és mérd meg magadnak.
2022. febr. 7. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy tesztet..
2022. febr. 7. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha megjött már akkor mitől felsz?
2022. febr. 7. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!