Teszteljek még , vagy felejtős a hónap?
Január 22.voltunk együtt , ma reggeli 2 xepil teszt negatív. Régóta próbálkozunk , de rendszertelenül jön meg 28-38 közt.
Már ha terhes lettem pozitív kéne legyen ? Érdemes még tesztet elpocsékolni rá vagy ez 100% már? :(
3 napot még élhetnek. Nekem 27 volt peteérésem és ilyenkor már + ha van valami.
Így 14.napon m@r mutatná, engedd el.
Értem köszönöm a választ!
Annyira szerettem volna benne hinni , annyira fáj a hasam alja és ilyenkor már nem szokott minden annyira erre utalt , ráadásul olyan hányingerem volt pár napja , de a fránya teszt nem akar pozitív lenni hiába minden más jel.
Sajnos ha hétfőig nem jön meg fel kell keresnem egy dokit ezekszerint. Azért van mégy 1 tesztem. Reggel bepróbálom hátha. Mégegyszer köszi a sajnálatosabb megerősítést is :)
Talán márciusban a csillagok is nekünk fognak ragyogni.
Sok sikert nektek is.
Eléggé magam alatt vagyok most.. olyanoknak ad sokszor az Isten gyereket ahova nem kellene , kizárt , hogy mi akik vágyunk rá és óvnánk mindentől , a legjobbat adva neki.. mi akik nagyon szeretnénk pont nekünk ne adná meg , csak jönne már el az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!