Véleményetek szerint lehetséges, vagy felejtős?
Ovu után 8nappal vagyok,erős hányingerrel kelek és éhséggel,fáradt vagyok egésznap,nagyon sokatt görcsölök
Ovukor volt véres barna folyásom majd vízszerű
Szerintetek már korai terhes tünetek vagy valami más?
Köszi a válaszokat!
Igen,ez azért nekem is gyanús,fiammal a 6.hétben kezdődött a hányinger
9re nem várom egyéb.
Csak ezeket a "tüneteket"ha már szabad így fogalmaznom nem tudom hová sorolni:/
És igen türelem...
Köszi a válaszokat!:)
Nekem most a második terhességem ez, elsőnél mellfájás volt csak. Most bár szedek vitamint,nem tudom az okozza-e esetleg,de a 6.hét második felétől van hányingerem.NAgyon enyhe,de azóta folyamatosan. Most két hete...Fáradt is azóta vagyok kb.
Szerintem nem érezheted ezeket,lehet terhes se vagy...
Igen persze minden meglehet,gondolok én is arra csak azért csak bennem van hogy "lehet mégis attól "produkálom ezeket,de lehet hogy valami más
Majd kiderül.
Akkor a kivétel kedvéért: Et utan vok 10 nappal, 5naposokkal 😊 4napja van hányingerem, gyomorégéssel! Tehát beagyazodas utántól közvetlen! Pozi erős teszttel!!! Ráadásul legjobban éjjel émelygek! Hőhullamokkal, el se hittem volna,ha valaki azt mondja ilyen van a 4. hét végétől! Lehet ikrek 😏
Így azt mondom lehetséges, hogy azt érzed! sok sikert 😊
Utolsó kommentelő!olyan jó hogy írtál! A hányingeren és a fáradtságon +görcs mellé ezeket a tüneteket azért nem írtam(amit te most le írtál)hogy ne tünjek hülyének,de ugyan ezek a tünetek vannak meg nekem is!
A húst büdösnek érzem,pl ettem sushit izlett nagyon aztán valahogy az orromba jött az illata azóta utálom ha csak rá gondolok hányingerem van
Az esték nagyon rosszak mindig görcsel kezdődnek hányingerrel nagyon rossz de ha bele gondolok h lehet amitt van h a következő kis kincsem csinálja annyira jó!
Adtál reményt!köszönöm szépen!!:))
Jah és ami miatt végképp elmentem egy tesztért: kiszaradtam belül, mint a sivatag, oltári forrósaggal, gondoltam most már teszt kell, egyéb esetben orvosolni kell ezt 😃 és a nappaliból érzem, ha a blöki a lakás masik felén száraztapot eszik 😂
Amúgy vegyél egy érzékeny 10es es egy sima 25os tesztet. Hiszen, ha tünet van, nagy az esély már kimutatható a hcg. Ma voltam vérvételen, szóval sok sikert kívánok! Írd meg az eredményt 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!