Ha később volt (pl.5nappal a menzesz előtt) a beágyazódás, befolyásolja a menzeszt? Olyankor megjön?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 20:58
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy megjön terhesség ellenére is, de azt ugyis észre fogod venni, mert akkor kevesebb a mensi.
2/7 anonim válasza:
A beágyazódásnak nincs is hamarabb vége, mint a mensid előtt pár nappal!Ha a késői peteérésre gondolsz, akkor lehetséges, hogy megjön. Amennyiben előtte nem is volt pé, akkor nem jön meg a nem várt időben, mivel eleve később volt a pé, és pé után kb 12-14 nap a mensi. Beágyazódás meg pé után van kb 5-6 nappal kezdődik, addig a megtermékenyített petesejt elér a méhbe és ott keresi a helyét. Maga a beágyazódás is több napig tart, a vége 4-5 nappal mensi előtt van, ezután fogja csak kimutatni a teszt. Azt írják némelyikre, hogy 3 nappal beágyazódás után, de szerintem inkább több. Remélem, tudtam segíteni!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Minden hónap egy új esély ezzel biztatom magam,de minden hónapba mikor megjön ott az elkeseredés,csalódás.Már nagyon szeretnék babát,lehet azért nem sikerült még az elmúlt fél évben.Olyan igazságtalanság,vannak akik nem szeretnének,elvetetik az ilyeneknek elsőre besikerül,mi akik nagyon vagyunk rá várnunk kell sokszor éveket. :((
2008. dec. 15. 23:09
4/7 anonim válasza:
Ez sajnos így van, aki szeretné, annak jobban meg kell küzdenie érte! De ne add fel és gondolj arra, hogy minden hónap új remény! Azért is kérdeztem annyit, mert nem egészen értettem a kérdésed... És mint írtam, ha a beágyazódás 5 nappal mensi előtt volt, az ok teljesen. Vagy a peteérésre gondoltál, ovura?
5/7 anonim válasza:
És az első válaszolónak: nekem nem volt kevesebb az utolsó mensim, sőt még több is volt, mint előtte! Pedig nagyon úgy tűnik az uh alapján, hogy akkor már megfogant a babám, de még beágyazódás előtt lehetett. Szóval nekem sikerült minden leírtat felrúgni! Így szerintem minden nőnél másképp van.
6/7 A kérdező kommentje:
a beágyazódásra gondoltam.
2008. dec. 16. 18:14
7/7 A kérdező kommentje:
még1x köszi a választ,segítetttél vele:)
2008. dec. 16. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!