Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hétvégén síelni voltam ami...

A hétvégén síelni voltam ami pont a beágyazódás kezdetére tehető! Estem-keltem! A sok fenékreesés befolyásolja a beágyazódást?

Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ha be akar ágyazódni, be is fog. Ne ez irányítsa az életedet. Egyébként a beágyazódás időpontja is mindenkinél más lehet.
2008. febr. 6. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,csak tényleg annyit estem, hogy megfordult a fejemben, esteleg nem tud beágyazódni szegényke, már ha tényleg akart is!
2008. febr. 6. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én úgy tudom,hogy a beágyazódás megtörténik,ha meg akar,de azért jobb vigyázni az első 12 hétben,már az elejétől,mert nem tudhatod,hogy a baba hogyan reagálja le ezeket a helyzeteket.A terhesség nem betegség,hanem állapot,de ma sajnos nagyon sok kismama és gyermeke nehezebben bírja a megterhelő dolgokat,mint ezelőtt mondjuk 20 évvel is.Ha biztosra akarsz menni,akkor élj úgy mint eddig,de kerüld el az eséseket,amennyire lehet,ne ülj meleg vízbe,és ne emelj nagyon nehezet.Különben minden más mehet.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. febr. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!