Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom-tudom, ezredik "elovalad...

Tudom-tudom, ezredik "elovaladekos" kerdes, de mit gondoltok, kb mennyi az eselye a terhessegnek ha csak egy aktus tortent es nem bennem ment el a fiu?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 20:51
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

És képzeljétek még baratnőim sincsenek akikkel bármit megtudnék beszélni

Mert hogy sajnos ilyen is létezik hogy szinte se kutyám se macskám. Apukámmal élek de vele nem lehet beszélni alig van itthon ha itthon is van akkor is az ő munkás dolgairól kell beszélni azt se kérdezi meg hogy hogy vagyok. És amúgyis szégyellnék apukámmal ilyen témáról beszélni ezért fordultam hozzátok

Nem azért irom ezeket hogy sajnáljatok, engem nem kell sajnálni de ha nem tudsz segíteni akkor görgess tovább ne rúgj belém.

2022. febr. 8. 13:13
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezekkel a megkeseredett emberekkel. Nőnek nem nevezném őket egyébként amilyen érzéketlen tuskók.

Az ilyeneknek sok jó dolog nincs az életükben az is biztos.

2022. febr. 8. 13:38
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamiben tudok neked segíteni akkor nyugodtan írj privátban. Mindennap belépek, ha esetleg írsz látni fogom.
2022. febr. 8. 13:41
 34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek nagyon rendesek vagytok, jólesik!
2022. febr. 8. 13:55
 35/36 anonim ***** válasza:
Tényleg hihetetlen, hogy mennyi rosszindulatú ember van. Szomorú, hogy valakinek az okoz örömöt, hogy beszólhat másoknak. Mindenki követhet el hibákat az életben. Örülök, hogy nem lett belőle gond, de sejtettem is, hogy így lesz. :)
2022. febr. 8. 14:37
 36/36 A kérdező kommentje:

Semmi baj, ha nekik ettől jobb akkor jól tették hogy bántottak.

Szoktam tanulni a hibáimból és többet ilyet nem csinálok

2022. febr. 8. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!