Tudom-tudom, ezredik "elovaladekos" kerdes, de mit gondoltok, kb mennyi az eselye a terhessegnek ha csak egy aktus tortent es nem bennem ment el a fiu?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 20:51
11/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igazad van tényleg elírtam. Tehát 16.-án volt az aktus és 23.-án voltam termékeny.
2022. febr. 6. 09:54
12/36 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
Tudom eléggé tudatlan, megmondom őszintén azelőtt nem is nagyon tudtam mi az az előváladék. Tanultam a hibámból többet sosem mernék ilyet csinálni
Sajnálom
2022. febr. 6. 10:01
13/36 anonim válasza:
Mielőtt szét teszed a lábad, legalább az alapokkal lennél tisztában. Ha nem akarsz gyereket, védekezz, ennyire egyszerű.
14/36 anonim válasza:
2,5 éve szexelünk a párommal megszakítással. Egyszer sem lettem terhes, már van egy lányom. Persze nálunk nem lenne gond, ha jönne a tesó. (mindketten egészségesek vagyunk a párommal semmilyen betegségünk nincs szóval akár jöhetne a második baba)
15/36 A kérdező kommentje:
Csináljak most egy tesztet vagy várjam meg ezt a 4-5 napot amíg megjön remélhetőleg?!
2022. febr. 6. 13:27
17/36 anonim válasza:
14es ok. Mi meg egyszer csináltuk terhes is lettem.
18/36 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöldkéz, köszi a válaszokat! Ha valaki olvassa ezt akkor légyszi tanuljon a hibámból és soha ne csináljon ilyet ha nem akar idegeskedni!
Nagyon megbántam utólag tudom kár siránkozni, mindenesetre nagyon remélem hogy megjön!
2022. febr. 6. 13:35
19/36 anonim válasza:
#17 ezek szerint mindenki más. Ez van.
20/36 anonim válasza:
19es és a kérdezőt nagyon fogja nyugtatni hogy te nem lettél terhes ő meg igen.
Kérdező akkor nem idegeskedtél mikor magadba engedtet a csupasz kolbászt? Anyukád nagyon büszke lesz az okos pici lányára az biztos. jaa nem..
Olyan jó lenen ha értelmi szinthez kötnék a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!