Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom-tudom, ezredik "elovalad...

Tudom-tudom, ezredik "elovaladekos" kerdes, de mit gondoltok, kb mennyi az eselye a terhessegnek ha csak egy aktus tortent es nem bennem ment el a fiu?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 20:51
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Édesanyám már nem él. Köszönöm a válaszod...:)
2022. febr. 6. 14:15
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés rá az esély, hogy teherbe estél.
2022. febr. 6. 14:22
 23/36 anonim ***** válasza:
84%
A spermiumok nem 72 órán át életképesek, egyes kutatások 5 napot is mutattak (Discovery-n doksifilm is volt róla). Amúgy meg soha nem tudhatja egy nő mikor termékeny, akármikor lehet spontán ovud.
2022. febr. 6. 15:15
 24/36 anonim ***** válasza:
39%
14-es ne adj ilyen hulye tanácsokat egy 17 éves lánynak.
2022. febr. 6. 17:42
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Nem tanács volt, hanem saját tapasztalat.
2022. febr. 6. 17:55
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
Igazából nem is ertem hogy jön ehhez a témához az amit irtal?!
2022. febr. 6. 18:04
 27/36 anonim válasza:
36%

Én így kötöttem ki abortuszon🤦‍♀️

19 évesen mindig védekeztem, akkor egyszer hazamentünk a párommal egy buliból, egymásnak estünk, nem húzott óvszert, kivette mielőtt elment volna, és 6 hét múlva pozitívat teszteltem😳 ez az 1 eset volt hogy nem védekeztünk, csak megszakítással. Úgyhogy igen, van rá esély....

2022. febr. 8. 12:00
 28/36 A kérdező kommentje:
Azóta már megjött.
2022. febr. 8. 12:06
 29/36 anonim ***** válasza:
22%
#28 nagy mázlista vagy, tudod, remélem.
2022. febr. 8. 12:22
 30/36 A kérdező kommentje:

Nem értem mi ez a sok rosszindulatú, leb...ós válasz

Egyikőtöknek se írtam semmi rosszat és csúnyát, anyukámat is a szátokra veszitek és fogalmatok sincs róla hogy ő már nem is él. Nekem nincs kivel ilyeneket megbeszélnem egyedül az interneten tudok utána járni de gondoltam ha valaki már esetleg járt így vagy felnőtt akkor segít nekem de rá kellett jönnöm hogy ez nagyon nem igaz. Sosem volt lehetőségem anyukámmal erről beszélni mert már jóval azelőtt eltávozott hogy én idáig nőttem volna ehhez a dologhoz. Az iskolában pedig ilyen részletesen ezeket nem mondták.De tudjátok mit, még inkább én kérek tőletek bocsánatot amiért kérdeztem tőletek.

2022. febr. 8. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!