Van arra esély, hogy terhes lennék?
Figyelt kérdés
Január 18.-dikán menstruáltam utoljára, majd január 25.-dikén együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Négy napra rá elkezdtek a melleim duzzadni, napközben random erős hányingert, fejfájást tapasztaltam, fokozódott az étvágyam is. Majd ma jelentkezett erős barna folyásom, véres pecsételésekkel, viszont 5 nap múlva vártam volna a menstruációmat, és eddig még sosem jött meg hamarabb, általában stabilan vagy 1-2 napot késett. Van e okom aggodalomra? 18 éves vagyok2022. febr. 4. 14:23
31/33 anonim válasza:
Édes f**m aktus után négy nappal nincsen semmilyen terhes tünet 🤦♀️
32/33 anonim válasza:
Jaj Istenem, az ilyen 18 éves felelőtlen kislányokból annyi jön hozzánk interrupcióra. Elszomorít de tényleg. Tegyünk tisztába néhány tényt. A megszakításos módszer NEM minősül védekezésnek. Tessék felhúzni egy gumit vagy ajánlom figyelmedbe a fogamzásgátló tablettát. Emellett, remélem a rendszeres nőgyógyászati rákszűrést igénybe veszed. Továbbá, tessék felelősségteljesen gondolkodni, mert bármikor megfoganhat egy kis ártatlan lény, és az sem túl menő dolog hogy ha nem az Escapel akkor a beavatkozást választod.
Nem tudom hogy az iskolában volt-e szó felvilágosításról, vagy anyukáddal mennyit beszélgettél e témával kapcsolatban de egy kicsit utána kéne járni ennek-annak és csak azután élvezni a szexet.
33/33 anonim válasza:
Ebből könnyen lehet terhesség :/ 9.én tesztelj és kiderül mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!