Van arra esély, hogy terhes lennék?
Figyelt kérdés
Január 18.-dikán menstruáltam utoljára, majd január 25.-dikén együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Négy napra rá elkezdtek a melleim duzzadni, napközben random erős hányingert, fejfájást tapasztaltam, fokozódott az étvágyam is. Majd ma jelentkezett erős barna folyásom, véres pecsételésekkel, viszont 5 nap múlva vártam volna a menstruációmat, és eddig még sosem jött meg hamarabb, általában stabilan vagy 1-2 napot késett. Van e okom aggodalomra? 18 éves vagyok2022. febr. 4. 14:23
11/33 anonim válasza:
Nem védekeztünk.
Terhes lehetek?
Á, tuti nem!!
Agyam eldobom.
12/33 anonim válasza:
Január 18 után február 9 következő menses? 22 napos ciklusok? Tök összevissza dátumok.
13/33 A kérdező kommentje:
Pont akkor volt peteérésem, mikor együtt voltunk..
2022. febr. 4. 15:00
14/33 A kérdező kommentje:
Nem, normális ciklusom van ezért nem értem miért van barna folyásom amikor 5 nap múlva kellene megjöjjön..
2022. febr. 4. 15:01
15/33 anonim válasza:
Január 18 és február 9 között 22 nap van az minden csak nem normális ciklus... Aktus után 4 nappal meg nincsenek terhes tünetek... Viszont mivel ha, épp peteeres volt és voltatok olyan irtora okosak, hogy nem védekeztetek mert azt minek akkor tessék örülni mert simán jöhet a gyerek.
16/33 anonim válasza:
Most akkor mikor jott meg utoljára? 18? Vagy aznap mult el? De az kit érdekel, hogy mikor mult el?
18/33 anonim válasza:
Remélem ez csak trollkodás amugy..
Szexelnek peteéréskor védekezés nélkül és megkérdi van e oka aggodalomra..
#Jóistengyerele!
19/33 A kérdező kommentje:
18-dikán múlt el, 12-dikén jött meg
2022. febr. 4. 15:23
20/33 anonim válasza:
Na így már sokkal érthetőbb mert így már valóban normális a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!