Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukák, aki még nem szeretett...

Anyukák, aki még nem szeretett volna gyermeket, de "becsúszott", milyen "hibából" történt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szép és nem a legmegfelelobb szó ilyet mondani egy születendő lélekre, csupán arra gondolok, hogy mit nem tartottak be a védekezésnél vagy mit csináltatok "rosszul" hogy abból baba lett?

Jómagam is édesanya vagyok 7 hónapja, és nem gondoltam hogy hogy lehetséges hogy terhes lettem, mert elméletileg helyesen vedekeztünk, óvszerrel! de mint értesültem róla: ott is lehetnek apró "hibák" amikről nem gondolná az ember lánya h terhes lehet. Pl ha előtte egy nagyon kicsit is beteszi, és utána óvszerrel folytatjuk. Nagyon valószínű, hogy én így estem teherbe, a kevés előváladéktól. Én nem tartom hibának, nagyon örülök, hogy itt van nekünk.

Nektek mi a történetének? Kort is irjatok légyszí.

22 N

2022. febr. 3. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Egész egyszerűen elment bent, nincs rajta mit szépíteni. Megszakítással védekeztünk egyébként, ami évek óta rendesen működött, akkor egyszer a nagy hévben közös megegyezés után bent ment el. Azt gondoltam, hogy elsőre úgysem jöhet össze, az ovu tüneteket is egy héttel korábban érzékeltem, belefér. 24 voltam amikor megszületett a csodagyerek, imádjuk, ritka csodálatos egy teremtés ez a kölyök. Azóta már tesója is van, tervezetten, idén leszek 30. Hibának nem gondolom, vissza nem adnám az elsőszülöttemet, soha nem érzékelt semmit abból, hogy nem akkorra tervezett gyerek. Terveztük őt, csak későbbre. :)
2022. febr. 3. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Túl nagy volt a hév, a partner ügyetlen, így fogtam az óvszert és eldobtam a fenébe... Aztán persze mentem esemény utániért, de már mindegy volt (már épp meg kellett volna jönnie amúgy)

25 voltam akkor

2022. febr. 4. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
18 voltam.Kiszakadt a gumi....
2022. febr. 4. 05:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló mellett, mert más gyógyszert is szedtem. Az orvosnak mondtam, hogy melyik fajtát, nem mondott semmit rá, gondoltam akkor biztos nem befolyásolja a felszívódását. (Tudom, tudom. Betegtájékoztató. Elolvastam, de azt hittem hogyha a doki nem mondja, akkor nem kavar bele, én hibáztam). Valószínűleg befolyásolta, mert terhes lettem.
2022. febr. 4. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Fogamzásgátló mellett lettem terhes. Pontosan szedtem, minden nap ugyanakkor. Nem szedtem semmi más gyógyszert, nem voltam beteg, nem volt hasmenésem stb. Viszont így is sikerült összejönnie a babának. Amikor észrevettem a tüneteket (mellfeszülés, hànyás stb) és pozitív lett a teszt, akkor abbahagytam azonnal a gyógyszert. Nekem vérzésem is volt. Szóval 2 ,,ciklus” után vettem észre.
2022. febr. 4. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
#5: Ezen az oldalon mindenki szabályos szedés mellett esett teherbe!
2022. febr. 5. 22:37
 7/7 anonim válasza:
17 voltam kiszakadt a gumi és utána....
2022. febr. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!