Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik a meglevo(k) melle nem...

Akik a meglevo(k) melle nem terveztek tobb gyereket, de becsuszott, hogy alakult utana az eletetek?

Figyelt kérdés
Azok valasza erdekelne, akik tenyleg normalisan vedekeztek, es akik nem akartak tobb gyereket, tehat nem ugy voltak vele, hogyha vecsuszik, akkor sincs semmi gond. Megtartottatok? Hogy alakult utana az eletetek? Hanyadik gyerek?

2020. júl. 1. 15:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tudnék elvetetni egy magzatot sem. Nyilván védekezünk, mert a két gyerekkel teljesnek érezzük már most a családunkat, de ha védekezés mellett mégis besikerülne, nem lenne szívem megölni.
2020. júl. 1. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi erővel a meglévők közül is kinyírhatna egyet.
2020. júl. 1. 15:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Maradjunk a targynal. A felreertesek elkerulese vegett, nem vagyok terhes.
2020. júl. 1. 15:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem szokasom, de aki innentol nem a kerdesre valaszol, azt lepontozom, koszi, hogy tiszteletben tartjatok, es nem raboljatok az idomet. A hasznos valaszokat termeszetesen felpontozom.
2020. júl. 1. 15:39
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Van egy gyermekünk, nem szeretnénk többet, neki szeretnénk mindent megadni anyagilag és érzelmileg. Ha a védekezés dacára is becsúszna, akkor mindenképpen elvetetném.
2020. júl. 1. 15:44
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem tartottuk meg. Eltelt 8 év és azóta sem bántuk meg. Mi is a meglévőnek akarunk megadni mindent, főleg a vele töltött minőségi idő tekintetében. Van rengeteg más célunk is a gyereken kívül, egy gyerekkel még jut rájuk idő, kettő mellett már nem lenne. Így tud a család minden tagja teljes életet élni maximális minőségben. Ma sem csinálnám másképp, ez a legjobb mindenkinek.
2020. júl. 1. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a második gyerek születése után nagyon sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, hogy mit tennék ha.. 2 gyerek, 2 babakorszak minket annyira kimerített, egy harmadikra már rámenne a családi béke, és idegösszeroppanást kapnànk a férjemmel, a két meglévő gyerek meg ettől szenvedne. Viszont elvetetni lehet hogy ennek ellenére sem lennèk képes, így én a műtétet vàlasztottam, úgy már csak nem esek teherbe..
2020. júl. 1. 16:20
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Nalunk a nagymamám esett teherbe 46 évesen. Nem tartotta meg. Annyi idős lenne különben a nagynéném/bátyám, mint a nővérem.

Anyósom 40 évesen esett teherbe. Ő sem tartotta meg. Akkor már 16-18 évesek voltak a fiai.

2020. júl. 1. 16:31
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

Megtartanám.

Miért lenne a tesójának több joga a szeretetünkhöz, mint neki?

2020. júl. 1. 17:13
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Megtartottam, negyedik gyerek volt, kicsit aggódtam az anyagiak és a időhiány miatt, de érdekes módon baromi jó gyerek volt, soha semmi gond nem volt vele és mindenki imádta a családban, soha nem panaszkodtak, ha valamiről le kellett mondani a kicsi miatt. Ez is csak a javukra vált, megtanultak várni és lemondani, építette a jellemüket. És a 3 nagylányom nagycsaládos anyuka is lett, ennek hatására.
2020. júl. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!