Ez az lh teszt Pozitív vagy Negatív?
Figyelt kérdés
Ma csináltam elsőnek ilyet
Naptárt szerint a Ciklusom 25.napján tartok tehát naptár szerint 6 nap múlva kellene megjönnie
2022. febr. 1. 14:34
1/8 anonim válasza:
Határeset. Minek csinálsz LH tesztet mensi előtt?
2/8 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom mikor van a peteérésem
2022. febr. 1. 14:45
4/8 anonim válasza:
Terhességi tesztet nem csinálsz esetleg? Nekem az lh teszt 9 dpo-n már mutatott csíkot, ami terhességi jóstesztnek bizonyult, mert 10 dpo-n a terhességi teszt még - volt, de 12 dpo-n már a terhességi teszt is egyértelmű + volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Hat holnap van a nem várt ha nem jön meg csinálok majd.
Szerintetek a 25-ös teszt is kimutatná ha esetleg baba van a dologban? Vagy inkább 10-el próbálkozzak?
2022. febr. 6. 18:44
6/8 anonim válasza:
Nekem 12 dpo-n egy mezei nemtomhanyas rossmannos saját márkás teszt kimutatta (4. válaszoló vagyok).
7/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked:) a rossmanos elvileg 10 es
Inkább az zavar pár napja hogy mensi előtt fehér folyásom van és szurkálást érzek enyhe görcsölést :( fura mert mensi előtt sosem szokott fehér folyásom lenni
2022. febr. 6. 19:32
8/8 anonim válasza:
Pozitív az lh teszted!Nekem halványabb is pozitívat jelzett,mivel csak 2 napig volt az.Remélem sikerűlt a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!