Negatív tesz mégis terhesség?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki pontos ciklus mellett 4-5 napos késésnél negatívat tesztelt de mégis terhes volt, csak később lett pozitív a teszt?2022. jan. 28. 08:54
3/55 anonim válasza:
4-5 napos késésnél a negatív teszt azt jelenti, nem vagy terhes. Ha pozitív lesz a teszt 4-5 nap "késés" után, az azt jelenti, hogy kitolódott a ciklus és igazából még nem is késik. Csak "naptár" szerint késik, de a tested szerint még nem. Hiszen ha a peteérés 4-5 nappal később volt, akkor a ciklus is kitolódik ugyan ennyivel.
5/55 A kérdező kommentje:
Élőben kicsit jobban látszik.
2022. jan. 28. 09:23
6/55 anonim válasza:
szerintem egy ilyen szerkesztett kép után ne várj normális véleményt. nem látjuk mennyire halvány a teszt, milyen színű.
ha meg egyértelműen 2 csík van csak halvány, attól az még pozitív.
7/55 A kérdező kommentje:
Nem szerkesztettem rajta semmit csak nagyon közelről fotóztam. Egyébként kék a csík.
2022. jan. 28. 09:28
8/55 anonim válasza:
Kb 1000 ilyen vagy erősebb cb t tettek fel h juhu terhes vagyok és vagy kémiai v átbaszta a teszt!
De mivel te látod és látni akarod így gratulálok!
10/55 anonim válasza:
#3 vagyok. Ez egy negatív teszt. Kerestem neked egy halvány pozitívat
A tieden még ennyi sem látszik. 4 nap késésnél leugrana a 2. csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!