Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív tesz mégis terhesség?

Negatív tesz mégis terhesség?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki pontos ciklus mellett 4-5 napos késésnél negatívat tesztelt de mégis terhes volt, csak később lett pozitív a teszt?

2022. jan. 28. 08:54
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem pozitív teszt,főleg ha már késik.
2022. jan. 28. 10:26
 12/55 anonim ***** válasza:
81%
Tenyleg nincs szerkesztve csak el van sötétítve😂
2022. jan. 28. 12:02
 13/55 A kérdező kommentje:
Ez a kép úgy lett felrakva, ahogy készült nulla szerkesztéssel. Hallottál már a fényviszonyokról? De nem vitatkozom, örülök, hogy te nem tudod milyen érzés hónapokon keresztül negatívat tesztelni.:) Ha nem tudsz használható választ adni lépj tovább és ne rugj bele egy amúgy is földön fekvő emberbe. Köszönöm.
2022. jan. 28. 12:33
 14/55 anonim ***** válasza:
35%
Még egy önérzetes hülye
2022. jan. 28. 12:43
 15/55 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem itt többen tudják h milyen hosszú ÉVEKEN keresztül negatívat tesztelni sőt h milyen vetélni!

De ez eddig egy negatív teszt.

Lehet 3 nap múlva pozitív ha nagyon késői a peteérés.

De szerintem ne mártírkodj itt a negatív tesztel!ha nem tetszik a válaszunk az a te bajod!egyébként ha lenne 1 csepp agyadat akkor elmennél egy másik tesztér (facelle,predictot) és hol ap reggel kiderülne!

2022. jan. 28. 12:48
 16/55 A kérdező kommentje:
Eddig nem gondoltam, hogy ennyi bunkó és érzéketlen ember él köztünk köszi a felvilágosítást!
2022. jan. 28. 12:52
 17/55 anonim ***** válasza:
79%
Dragam tudom milyen. 2 év rohadt küzdelem, 2 műtét endometriózis miatt. Mit tudsz te rólam úgy mégis hogy ilyet írsz? Gondolkozz már el.
2022. jan. 28. 13:19
 18/55 anonim ***** válasza:
84%

2021ben 4x láttam pozi tesztet. 2 kémiai és 2 vetélés.....!szerintem tudom miről beszélek!

(Igen én láttam pozi tesztet de bár ne láttam volna!)

15 ös

2022. jan. 28. 13:43
 19/55 anonim ***** válasza:
83%
3 vagyok megint. Ne haragudj kérdező, de én már nem tudlak követni, most már a kérdésedet sem értem. Azt kérdezed, hogy késésnél, negatív teszt mellett volt e valaki terhes. Aztán feltöltöd ide a teszted. Amit most akkor negatívnak vagy pozitívnak gondolsz? Te most azt mondod, hogy lassan 1 hete késik, ez egy pozitív teszt, és terhes vagy?
2022. jan. 28. 13:45
 20/55 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező:

Nekem is úgy tűnik mintha látnék valami halvány csíkot. De nem tudom,hogy ez csak a fényviszonyok miatt van-e.

Szerintem vegyél egy új tesztet.

Az itt válaszolókkal meg ne foglalkozz.

Telefon mögül nagy a szájuk…megmondó emberek.

2022. jan. 28. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!