Negatív tesz mégis terhesség?
Nem tudom leszarni mert szemétség amit emberek ezen az oldalon megengednek maguknak a stílusukkal.
Szerintem nem tudhatod ki pontozott le.
Gondolom nem ül egész nap a gép előtt vagy a telefonját nyomkodva ahogy mi,hogy azonnal válaszoljon arra amit írsz.
De ezeket az alapvető dolgokat miért kell felnőtt embereknek magyarázni...?
Az első két oldalon körülbelül 2 "értelmes" választ olvastam ami stílusban is normális nem lekezelő.
Mindegy is.. csinálhatják de ebből igazából csak azt szűri le az ember hogy,hogy megkeseredettek és ezen kívül más öröm nem igazán éri őket.
Ha meg ilyen a stílusuk az életben is az krva szomorú :)
A kiindulási pont az itt olvasott kommentek voltak.
Nem én kezdtem el a semmiből ezeket írni egy ember kérdése alá akinek véleményekre van szüksége.
Ez egy reakció :)
Egyébként senki nem irt semmi rosszat. Azt irtuk hogy negatív a teszt és hogy meg van szerkesztve ami igaz, hiába írja a kérdező hogy nem.
Az mar a ti bajotok hogy ez ennyire bánt titeket. Akkor csinalja ezt az ember ha tudja hogy a masiknak van igaza. Ennyi nincs mit ezen mar többet targyalni.
Nekem aztan mindegy pozitív-e vagy negatív de ahogy válaszolt a kérdező az volt a lekezelő és nem a mi kommentjeink, te meg jössz itt eljátszani a védő szentet.
2 kemény választ igen :)
Szép napot, szia
Nem védőszentet játszok, egészen egyszerűen irritál ez a stílus amit az első oldalakon láttam.
:)
44 szerintem meg te maga a kérdező vagy egy új regisztrációval, ezért nincs is semmi értékelésed és ezért is véded ennyire.
aki nem bírja az ilyen jellegű válaszokat, mint amik születtek, az ne írjon ki ilyen kérdést szerintem. a legtöbb ilyen kérdésnél általában negatívak a feltöltött tesztek. A halvány pozitivat pedig 10ből 1 ember látni szokta ilyenkor is. ezen a képen sajnos én se latom a 2. csíkot, pedig eléggé szerkesztett képnek tűnik (kontraszt, fekete-feher), plusz szoktam látni a nagyon halvány csíkokat is. amit tehet a kérdező, hogy pár nap múlva ismétli a tesztet egy facellevel pl.
És valóban, többnyire az itt lévők tudják milyenek a hónapokon át tartó negatív tesztek. ezért is akarják kimèlni a korán tesztelőket, a halvány csíkba magukat beleélőket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!