Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor menjek orvoshoz? Volt...

Mikor menjek orvoshoz? Volt már egy missed abom.

Figyelt kérdés
5 hónapja volt missed abom. Csak a 6. hétig fejlődött. Az orvos azt mondta ebből ne vonjunk le következtetést a jövőre nézve. Most a digitális Clearblue 2-3 hetet ír, szóval 4-5 hetes vagyok. Másik orvost kell keresnem, mert közben változott a helyzet és az előző orvos nem elérhető. Mikorra jelentkezzek be? Külföldön élek és sajnos orvost találni sem könnyű. Csak tartok tőle, hogy valami óvintézkedés kellene már korai szakasztól (pl. progeszteron) a vetélés miatt. Folyamatosan keresek persze orvost, remélem sikerül találni. Volt akinek missed ab után semmilyen óvintézkedés nem volt és minden rendben ment ennek ellenére?

2022. febr. 1. 12:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

Nekem missed után 3hónappal jött össze a baba. 7 hetesen mentem először és semmi extra ellátast nem igényeltem.

Azért mert az előző terhesség sajnos nem jött össze,annak nagy valószínűséggel semmi köze egy újabb terhességhez.

2022. febr. 1. 12:34
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen első! Szívem szerint én is várnék, hogy már legyen mit látni. Meg azt mondják amelyik babának maradni kell, az marad. Csak nem akarom elszúrni. De tudom, hogy a stressz is árt.
2022. febr. 1. 12:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Ha úgymond nem akar maradni, hiába mész dokihoz, akkor sem lesz jobb.

Nekem a 2.terhességem volt missed, a 3.lett a lányom. Terhesseg elején úgy a 8-9.hétig semmi nem volt. Majd onnan a 17.hétig 7x véreztem. Nem kicsit, nagyon. 17hetesen elkezdett nyílani a méhszáj.

Egyikkel sem (tudtak) semmit csinálni.

Most 3 honapos, makk egészséges, 39.hétre született.

Ha stresszelsz sem lesz másabb a dolog, csak magadat idegesíted, meg igen, a babának sem tesz jót.

Bízz benne, magatokban és nem lesz semmi baj.

1#

2022. febr. 1. 12:43
 4/21 anonim ***** válasza:
39%
Pedig vetélés után elvileg veszélyeztetett terhesség a következő.
2022. febr. 1. 12:48
 5/21 A kérdező kommentje:
Akkor az orvos azt mondta, hogy ilyen korai vetélésnél szinte biztos a kromoszóma gond, az meg elvileg nem ismétlődik törvényszerűen, ha meg igen, akkor azzal úgysem lehet mit tenni. Szóval itt elég lazán kezelték.
2022. febr. 1. 12:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Missed ab után 6 héttel terhes lettem a fiammal, igaz, még nem szültem meg de 29.héten járok, szépen fejlődik, egészséges :) Nem mentem orvoshoz csak 1x hogy megnézzék minden kiürült e.
2022. febr. 1. 13:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja kimaradt, vele kerek 7 hetesen voltam orvosnál.
2022. febr. 1. 13:08
 8/21 anonim ***** válasza:

4!

Én pl nem voltam veszélyeztetett terhes vetéles után 🤷‍♀️

1#

2022. febr. 1. 13:20
 9/21 anonim ***** válasza:
23%
Akkor nem tudom mitől függ. De tesom az volt meg anyukam anno.
2022. febr. 1. 13:22
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Elvileg valóban az de én sem voltam konkrétan de mikor elmentem tp akkor 9es kóddal voltam mint vt és most március 1től már nem is dolgozom, otthon leszek szintén 9es kódos vt tp
2022. febr. 1. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!