Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pénteken lesz 6 hete, hogy...

Pénteken lesz 6 hete, hogy missed ab miatti műtétem volt. Még nem menstruáltam azóta. Meddig várjak? Mikor menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
3 hét után voltam vissza, akkor mindent rendbe talált. Iszom a cickafarkfű teát is. Miért nem jön meg?
2009. ápr. 14. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnálom ami történt:-(

Nekem az első vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a műtéttől számítva 7-8 hétre jött meg az első mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az első rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)

2009. ápr. 14. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ma 8 hete, hogy volt műtétem, és még nem jött meg nekem sem. Én jövő héten már lépek a dokimhoz, megkérerm, hogy adjon rá valami gyógyszert. Gondoltam, a 8 hetet azért kivárom, de sehol semmi jele... :(
2009. ápr. 15. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ! Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal. Akkor még várok én is 1-2 hetet, és ha akkor sem lesz semmi, én is visszamegyek. Nektek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!
2009. ápr. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!