Láttál már ilyen tesztet? A controll csík halványabb??? 8hónapos a kisfiam,szoptatás mellett estem teherbe.
Figyelt kérdés
2 napja teszteltem reggeli pisiből az erős 2 csíkosat,most délután pisiltem egyet a predictorra, ez jött ki.
Egyértelmű pozitív,oké. Én is látom.
2022. jan. 28. 14:01
11/21 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos a fiam és azon gondolkodtam a minap,hogy ha teherbe esnék azt hogyan tudnám meg?Hisz szopizik és nem menstruálok.Lányomnal nem voltam rosszul de a fiammal igen.Te hogyan vetted észre?
12/21 A kérdező kommentje:
Tüneteim nincsenek..
Teszteltem mert tudtam hogy kb 2 hete voltunk együtt a férjemmel.
2022. jan. 28. 14:49
14/21 anonim válasza:
A predictor nekem is olyan hogy az első csík ami a kupakhoz van közelebb sokkal erősebb. Ugyanolyan mint amit a 6-os válaszoló linkelt és azon a 20 dpo.
Kérdező a tiedet nekem valamiert nem nyitja meg.😫
Egyébként nekem ikerterhességem van.
15/21 A kérdező kommentje:
2022. jan. 28. 19:41
16/21 A kérdező kommentje:
Nem jó a link, neharagudj.
2022. jan. 28. 19:42
18/21 anonim válasza:
De jó neked 😁 bárcsak én is... gratulálok!
19/21 anonim válasza:
Na megnyitotta az első linket. 😄
Nem hibás a teszt az biztos.😄 Gratula!😊
20/21 A kérdező kommentje:
9 hetes kis poronty növekszik a pocakomban.
A kezdeti sokk még tart,tudom hogy piszok nehéz lesz 2 ilyen kicsivel.
2022. febr. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!