Láttál már ilyen tesztet? A controll csík halványabb??? 8hónapos a kisfiam,szoptatás mellett estem teherbe.
Figyelt kérdés
2 napja teszteltem reggeli pisiből az erős 2 csíkosat,most délután pisiltem egyet a predictorra, ez jött ki.
Egyértelmű pozitív,oké. Én is látom.
2022. jan. 28. 14:01
3/21 anonim válasza:
Hibás lehet a teszt szerintem. De a lényeg egyértelmű.
4/21 anonim válasza:
Nem hibas a teszt, ez ilyen ha mar nagyon nagyon magas a hcg. Mar nem maradt eleg festekanyaga. kontroll csikra. Neten lehet latni ilyen teszteket. A predictor nagyon erzekeny ezert reagal igy.
5/21 anonim válasza:
Igen elnyelte a színt merz magas a hcg a szervezetedben, így akontroll csíkig elsem jutott
7/21 A kérdező kommentje:
Azta! Akkor én nagyon terhes vagyok. 😇😊
Mekkora terhességnél lehet ennyire erős a csík?
Kisfiam fogantatása előtt mensiztem utoljára, nem tudok mihez viszonyítani.
2022. jan. 28. 14:21
8/21 anonim válasza:
Nem hibás a teszt. Ez az, amikor ettől már nem tud pozitívabb lenni, mert a kontrasztanyagot felszívta egyből, ahogy a vizeleted elérte.
9/21 anonim válasza:
Nekem késés után 2 nappal már ilyen volt. Úgyhogy ezt csak a doki tudja megmondani uh alapján. Gratulálok!
10/21 A kérdező kommentje:
Február 9-én megyek hozzá, nagyon izgulok.
Köszönöm a válaszokat! 😊💙
2022. jan. 28. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!