Ha SynLab-ba elmegyek hormonvizsgalatra(2-5.,21. napi), azt utana elvihetem barmelyik nogyogyaszhoz?
Figyelt kérdés
A kerdesem arra vonatkozik, hogy egy synlabos eredmennyel odamehetek-e egy altalam kivalasztott nogyogyaszhoz, hogy ertekelje ki az eredmenyt, vagy neki kell elkuldenie erre a vizsgalatra majd azt kovetoen visszamenni?2022. jan. 27. 13:48
1/9 anonim válasza:
Elmehetsz, persze. Én is úgy mentem anno már dokihoz, hogy volt két leletem. Normál dokinak ez jó kiindulási alap, ami alapján esetleg további vérvételt javasolhat még esetleg.
Sztk alapon nem tudsz elmenni, csak ha szakorvos felírja. Magánlaborba bármikor, az eredménnyel utána azt csinálsz, amit szeretnél.
2/9 anonim válasza:
Simán. Annyi hogy lehet ő is kér még valamit, de ezzel már beljebb vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Abban esetleg tudtok segiteni, hogy 32 napos ciklusnal is 21. napon kell menni, vagy ott 25. napon?
2022. jan. 27. 14:36
5/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt olvastam, viszont ha nem tudom mikor van pontosan akkor hogy lojem be? :/ hasznalok ovulacios tesztet, de pont amiatt mennek el vizsgalatra mert mar a mensi utan is szinte pozi a teszt, egeszen sokaig. Es igy sajnos nehez kiszamolnom hanyadik nap kene elmennem..
2022. jan. 27. 15:24
6/9 anonim válasza:
Ez esetben először orvoshoz menj és ő majd megmondja.
Vagy ha sok felesleges pénzed van, menj el egy 3, és 21. napi vérvcételre, aztán utána az orvos korrigálhat
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi🙂
2022. jan. 27. 21:16
8/9 anonim válasza:
Jó orvost keress, mert sajnos a legtöbben kötik az ebet a karóhoz, hogy akkor is 3. és 21. napon kell menni. Nem számít, hogy egyébként 45 napos az ember ciklusa...
Ha nem átlagos, 28 napos ciklusaid vannak, akkor érdemes úgy menni kb., hogy ovu-10 nap, illetve ovu+7 nap.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, mindenkeppen jo orvost szeretnek, es olyan idopontban menni, hogy pontos kepet kapjak. Sajnos sok helyen olvastam, hogy a nogyogyaszok tobbsege a 21. napon akarja elvegeztetni a vervetelt…
2022. jan. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!