Mennem kell hormonvizsgálatra, ciklus 3-5.napján és 20-22.napján.Teszem fel 2-án megjön, ugye, akkor onnantól számít a ciklus... Na de ha késik, akkor hogyan jelentkezem be vérvételre? Plusz- mínusz 1-2 nap benne van nàlam...
Az első vérző nap a ciklus első napja. Ha 2-án megjön az az 1. Ciklusnap.
Mivel nem hajnalban kell menni hormont nézetni, magán vérvételre fogsz tudni talán foglalni valahova aznap mikor megjön. Vagy lefoglalsz 3 napot, pl 4-re 6-ra és 8-ra még most. És, ha megjön visszamondod azokat amiket kell. Egy nappal előtte le lehet mondani. Az meg ne zavarjon, hogy 3 időpontot foglalsz.
Ha beutalód van nem kell magánlabor. Ciklushoz kötött 3-5. napi vérvételt leveszik időpont nélkül, pont azért, mert nem tudhatod mikor fog megjönni. (Hívd fel őket, kérdezd meg, de elvileg mindenhol így kel lennie)
A 21-23. nap közöttire akkor kell kérni időpontot, amikor a 3-5. nap közöttit leveszik. Ha rendszertelen a ciklusod és ovulációs teszttel/hőmérőzéssel figyeled, akkor ovuláció utáni 7. napon kell menni a 21-23. nap közöttire (akkor is ha nem a ciklus 21-23. napja közé esik)
Nekem hosszú ciklusaim vannak, foglaltam időpontot a 23. napra, de amikor láttam, hogy az még korán lesz felhívtam a labort és arrébb rakattam 2 nappal, simán át tudták tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!