Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hová lett a menstruációm?

Hová lett a menstruációm?

Figyelt kérdés

Sziasztok, idén hagytuk el a védekezést, eddig még soha nem csináltuk csak úgy durr bele :) Nem gyógyszerrel védekeztünk.

(December 28-án jött meg, január 2-án lett vége, a rá következő héten elég sokat voltunk együtt. Plusz fura maszatolós vérzésem volt 1 hétre rá, hogy véget ért a menstruációm. Sosem voltak ilyen tüneteim, pedig már vagy 20 éve menstruálok.)

4 napja kellett volna megjönnie, és kb 10 napja érzem a folyamatos pms tüneteket, de sehol semmi, max egy kis barna nyálka, vagy rózsaszín pötty, egy két naponta, tegnap negatívat teszteltem egy x epil teszttel.

Más is tapasztalt ilyet, hogy megborult a teste úgymond az első védekezés nélküli szexuális együttlétek után?

Elnézést, ha ostobaságokat kérdeztem volna.

2022. jan. 25. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is hasonlóan jártam, kicsit tolódott a ciklusom. Aztán a következő hónapban teherbe is estem.
2022. jan. 25. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyre tövidebb lett a ciklusom

A 30 naposból 24 napos lett

( így lettem terhes

25 naposra jött vissza 2 gyerek utàn

Pontos és fix 25 nap

2022. jan. 25. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is megváltozott amikor először nem védekeztünk. Érdekes a női test. 😊
2022. jan. 25. 17:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Furi :)

De köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtatott, hogy mások teste is kicsit meghabarodott :)

Akinek meg már babája is lett, annak boldog babás éveket.

2022. jan. 25. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is felkavarodott utána (nem tablettával védekeztünk elötte sem, szóval arra nem foghatom, hogy amiatt). Kitolódott pár napot, 8 hónap után lettem terhes, 28napos ciklusból lett 34. Szülés után is ez maradt. Fura, de sokan mondják, hogy ilyen volt nekik is
2022. jan. 25. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:
5ös akkor ezek szerint 34 ciklus is oké mert nekem 32-33 lett és féltem hogy ez nem jó
2022. jan. 25. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nos, ebből a "problémámból", ha minden jól megy október, november környékére baba lesz :)
2022. febr. 3. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
De szuper! 😊 Boldog babavárást kívánok! 😊
2022. febr. 3. 09:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. febr. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!