Valakinek késik már?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem 1 napja késik, van itt olyan, akinek szintén nem jött még a nemvárt és úgy néz ki nem is fog? Kíváncsi lennék a tesztjeitekre és a tapasztalataitokra. Esetleg ha nekem mégse sikerült akkor kicsit feltölt, ha látom, hogy másnak sikerült.2022. jan. 25. 08:01
21/34 anonim válasza:
19 voltam.
Ez remek hír! Bízom benne, hogy nekünk is lesz majd szívhang, amikor megyek a dokihoz.:)
23/34 A kérdező kommentje:
Mindig pontos a ciklusom, 6 nap késéssel jött meg, nagyon rosszul esett.😔
2022. jan. 31. 06:10
24/34 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.:( nem kaptál covid oltást az elmúlt hetekben? Vagy nem voltál extra stresszes? Ezek mind kitolhatják a ciklust. De fel a fejjel! Újabb hónap, újabb remények!:)
25/34 anonim válasza:
Nekem szombaton kellett volna megjönnie, úgy, hogy ovu teszteltem és amikor pozitív lett onnantól számítva az a 15. nap. Tehát 3 napja késik. Igazából annyit csalódtam már, hogy nem merek tesztelni. Várok még pár napot, aztán, ha nem jön meg mondjuk csütörtökig, tesztelek. (Másfél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, volt cikluszavarom, majd a covid után teljesen felborult a hormon-háztartásom, viszont november óta minden eredményem hibátlan, így hát nagyon izgulunk, hogy össze jöjjön)
26/34 anonim válasza:
Mizu utolsó? Mik a fejlemények?
27/34 anonim válasza:
25-ös vagyok. Egyelőre változatlan. Még mindig nem jött meg, de tesztelni még nem mertem. Arra még picit várok. Tudom, hogy butaság, hisz, ha terhes vagyok valszeg már most is mutatná, ha nem akkor pedig nem reménykednék, de félek a csalódástól.
29/34 anonim válasza:
25-ös vagyok. Egyelőre még mindig semmi :D És köszi, de nem nagyon van már türelmem. Annyi, hogy jövő héten mennék a harmadik oltásra, előtte mindenképp szeretnék tesztelni, mert, ha baba van a dologban, akkor egyelőre nem oltatnám magam megint.
30/34 anonim válasza:
Mi újság 25-ös? Teszteltél ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!