Valakinek késik már?
Szia!
Nekem nem késik, illetve ma kellene megjönnie, de remélem nem fog. Teszteltem ma reggel, mert nem bírtam kivárni, de negatív lett. Te teszteltél?
Nekem változóan 28 vagy 33 naposak szoktak lenni a ciklusaim, ez alapján
20-ra nem vártam. Viszont a 28. Napon nagyon fáradt voltam, illetve hányingerem is volt már, ìgy másnap reggel teszteltem egyet, ami halvány pozitív lett. Majd 3 nap múlva már egyértelműen erős pozitív lett.:) azóta fizikai munka esetén rám tör a fáradtság, és hányingerem is van néha.:) ne add fel, még bármi lehet!:) egy érzékeny 10-es teszt már jó eséllyel pozitívat mutatna Neked is szerintem.:) sok sikert!:)
Gratulálok neked! :) Nekem sajnos a reggeli teszt negatív, és már 1 napja meg kellett volna jönnie. Szerintetek lehet még ebből pozitív teszt, vagy azt már ma jeleznie kellett volna?
Köszi.
Boldog babavárást kívánok!!
Szerintem az még lehet pozitív 4-es, ha nem jön meg 2 nap múlva érdemes csinálni még egy tesztet.🙂
4-es vagyok.
Egyelőre még nem jött meg, de csak csütörtökön akarok tesztelni, ha addig nem jön meg. Próbálok erős lenni, pedig mostanában annyi teszter ellőttem 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!