3 napja késik a menzim. Holnap megyek dokihoz, ha megvizsgál és sikerült volna a baba, akkor ö látni fogja hüvelyi Uh-n?
Szia
Én a nem várt után 2 nappal voltam hüvelyi UH-n, és csak annyi látott, hogy a nyálkahártya meg van vastagodva, és van egy gyanús folt, ami lehet majd akár baba is. 1 hét múlva kell újból mennem, akkor már kell lennie petezsáknak.
köszi szépen.remélem nekem is látni fog valami halvány foltocskát holnap a doki :)
Drukkolok neked nagyon.
Nem fog látni sem foltocskát sem petezsákot sem semmit ami babára utalna.Vissza fog rendelni 1 hét múlva.
Tesztet csináltál már?Biztos terhes vagy?
Megvastagodott nyálkahártyát fog látni max.
üdv 38 hetes km.
Az előző válaszoló nem eléggé jól tájékozott! Nekem 4 hét 1 naposan látszott a megvastagodott nyálkahártya, és az 1,5mm-es petezsák. Egy hétre rá már 10mm-es volt a petezsákom. A peteérés pedig uh-val volt követve, úgyhogy fixen 4 hét 1 napos voltam.
Szóval, ha középidőben volt peteérésed, akkor holnap leszel 4 hét 4 napos.
Azt mondják az orvosok, hogy kereken 4 hetesen 1-2mm-es a petezsák, ami naponta 1mm-t növekszik. Tehát ha a dokidnak profi gépe van, akkor kb. 4mm-es petezsák fog látszani. Ha nem lát semmit, ne ijedj meg!!! Az csak annyit jelent majd, hogy később volt a fogantatás, tehát valójában nem 4+4 hetes vagy, hanem kevesebb.
Nálam 6+1-nél már volt szívhang.
Drukkolok!! Mindenképp írd meg, mi volt!!
Tegnapi 16:32-es válaszolónak:
Én vagyok a "tájékozatlan" kismama.
Három gyermeket szültem már,egyiknél sem látszott semmi UH-n ilyen hamar.Úgy 6 hetesen már volt petezsák,szikhólyag,7 hetesen először szívhang.
Most várom a negyedik babámat és ugyan ez volt a szitu.
Holott középidőben volt peteérésem,nem késöbb.
Úgyhogy ezért írtam a kérdezőnek,hogy lehet semmit se fognak látni UH-n és visszarendelik.Ez az általánosabb eset.
Neked más volt,hiszen követték a peteérésedet,te percre pontosan tudtad mi történik,de én pl spontán estem teherbe,csak a tünetekből tudtam mikor ovulálok.
Ha magánorvoshoz megy, nem fogják elküldeni. Ha pedig államiba, akkor meg kell mondani, hogy már pedig meg fog most uh-zni, doktor úr és pont.
4 hetesen már jó eséllyel lehet látni a petezsákot, 5 hetesen pedig már biztos. Én 5 hetesen mentem és hasi ultrahanggal már nagyon jól látszott.
Kérdező, nyugodtan mehetsz már orvoshoz, de ha vársz, pár nap múlva már biztosan látni fognak mindent. Akkor leszel majd olyan 5 hetes.
Jó uh géppel látszani fog!
"A megtermékenyülést követő 11-12. napon a zigóta teljesen beágyazódik a méh nyálkahártyájába. A "baba" ekkor körülbelül egy milliméteres. A fogantatást követő 15-17. napon - vagyis a ciklus 29-31. napján - hüvelyi 2D-s ultrahangvizsgálattal még csak a petezsák látható, ami tulajdonképpen a majdani baba kuckója. A petezsák ekkor 2-3 milliméteres"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!