Véleményt szeretnék kérni, facelle teszt?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, facelle teszttel kapcsolatban. Előfordult már valakinél, hogy viszonylag jól látható pozitív teszt mégsem jelzett terhességet?
Ma csináltam 3 tesztet is, az 1. véleményünk alapján pozitív lett, a 2. tesztet inkább érvénytelennek mondanám, a 3. Már olyan halvány, hogy keresni kell meg forgatni, hogy látszódjon valami.
2022. jan. 20. 17:41
21/30 anonim válasza:
Nálam a kémiai erős pozi csík majd aznap és másnap full nega.
Mivel ezek érzékeny tesztek a minimális hcg re is tudnak erősen reagálni. Az a kevés hcg viszont nagyon hamar kiürül. Reméljük h itt nem kémiai lesz
Szurkolok nagyon!
22/30 anonim válasza:
Nagyon nagyon veled vagyok hogy baba legyen ,de 98 % baba lesz ❤❤ megérdemled a boldogságot ❤
28/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam orvosnál, teljesen kizárta a terhességet. A mai tesztem is negatív volt. Mutattam neki, hogy milyen volt a facelle teszt, azt mondta, hogy sajnos adhatnak fals pozitív eredményt is. Szóval a kémiai terhesség is kizárt. Nem adjuk fel, megyünk hamarosan a következő lombikra, és reméljük sikeres lesz és velünk is maradnak majd a kis csodáink ☺️ Mindenkinek kitartást és sok sikert🥰
2022. jan. 21. 16:38
29/30 anonim válasza:
Nagyon sajnálom!😔 Sok erőt nektek a továbbiakban is!
30/30 anonim válasza:
Ohhh bakker, nagyon sajnálom! Kitartás és sok sikert nektek!♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!